nokiadan android e geçmek isteyenler içeri gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan android e geçmek isteyenler içeri gelsin
buyrun size güzel bir teklif kaçırmayın derim ben evo yu alırken bu telefonla çok düşündün ama evo yu donanımsal olarak tercih ettim. evo almak isteyenler teknosadan 1099 tl ye bulabilirler

_ardaa

_ardaa

Üye
Konunun yeri burası değil cep telefonları genele açmalısın.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
ben bilgilendirme için buraya açtım zaten yöneticiler gereğini yapar sıkıntı yapma kendine gülüm.

Del Rey

Del Rey

Üye
Konunun yeri oldukça yanlış bir yerde. Bence karşı savunma yapmaya gerek yok.

meme4

meme4

Üye
nokia 603 kullanıyorum uygulama ve oyun bulmakta zorlanmıyorum 4 tane kaliteli oyun var telde yetiyor onun dışında çogu uygulamayı buluyorum ama nedense symbian bi süre sonra sıkıyor ama kullanımı rahat kendi görüşüme gelim android işletim sistemini çok seviyorum ama asla kullanmayı düşünmüyorum çok açık ve zararlı program var bir telefona 1000tl ve üstü bir para verceksem kesinlikle iphone 4s alırım veya windows phone ile devam ederim

hidayet02

hidayet02

Üye
Sonra Bana Tersleme Diyorlar:s Yerimi Şimdi Burası?

- - - Eklendi - - -

Şikayet Et Butonu Gözünü Seveyim:)

Dimi3

Dimi3

Üye
nokia 603 kullanıyorum uygulama ve oyun bulmakta zorlanmıyorum 4 tane kaliteli oyun var telde yetiyor onun dışında çogu uygulamayı buluyorum ama nedense symbian bi süre sonra sıkıyor ama kullanımı rahat kendi görüşüme gelim android işletim sistemini çok seviyorum ama asla kullanmayı düşünmüyorum çok açık ve zararlı program var bir telefona 1000tl ve üstü bir para verceksem kesinlikle iphone 4s alırım veya windows phone ile devam ederim

Düşüncelerimi tam olarak ifade etmişsin :good:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Herkes istediğini kullanabilir. Konu kapalı

- - - Eklendi - - -

Herkes istediğini kullanabilir. Konu kapalı
Ayrıca ekleme yapayım. Yorum yapmak yerine direkt Mesajı Şikayet Et butonunu kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...