Nokia'dan 70.000 $ Kazanmak İster misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Dünya telekomünikasyon devi Nokia, başlattığı Mobile Games Innovation Challenge adlı yarışma ile tüm dünyadaki oyun geliştiricilerinden cep telefonları için yaratıcı fikirlere sahip oyunlar bekliyor. Ayrıca yarışmaya istediğiniz sayıda proje ile katılmak da mümkün. 20 Ağustos 2008'e kadar N-Gage, Java, Symbian S40 veya Symbian S60 uyumlu olarak hazırladığınız oyununuzu göndermeniz gerekmekte.

Bu alanda ilerlemeyi düşünen oyun tasarımcıları için çok büyük bir fırsat olan yarışma aynı zamanda dolgunca para ödülleriyle de dikkat çekiyor. Birinciye 40.000$ ikinciye 20.000$ ve üçüncüye 10.000$'lık para ödülü ile daha sonraki projeleriniz için bir sermaye oluşturabilirsiniz. 29 Ekim 2008'de sonuçları açıklanacak olan yarışmanın seramonisi Roma'da yapılacak. Yarışma hakkında detaylı bilgi için yarışmanın ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

PcWorld

toprakumit

toprakumit

Üye
Tabiki isterim... :)
Bu arada paylaşım için teşekkürler :oke:

safakk

safakk

Üye
bi baka bakalım :)

POWER

POWER

Üye
Oyun tasarlamak kolay bişi değildir.Tekil olarak değilde grup çalışmasıyla olur.Ama o ödül için oyun yapımcıları EA,Gameloft gibi firmaların yardım edeceği kişiler kazancak o yüzden pek katılası olmuyor insanın...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
boşuna uğraşmayalım yha

uTku^

Üye
güzelmiş

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bu yarışmaya katılamam ama o oyunları türkçeleştidririm:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ßilgi için Teşşekürler..!

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Saol Duyduğumuz Iyi Oldu

PAPADOC

PAPADOC

Üye
teşekkür ederim ama benim hiç bir sanşım yoktur bence

schumici

schumici

Üye
hakkattende bence bizim pek şansımız olmaz bu o kadar basit iş değil arkada sağlam bi desteğin olması lazım

süperismail

süperismail

Üye
teşekkürler dostum

--------------- Ekleme ---------------

Keşke Böle Bi Telefonum Olsa

gabico

gabico

Üye
valla hiç bana göre değil arkadaşlar katılsamda boşuan katılmış olurum her halde en sonuncu olurum katılşsam

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bana bir tane n82 black versınler en güzel oyunu yaparımda işte beyenirlermi bilinmez aslında cok zor bu oyun yapma işi ama oldumuda baya gusel seyler cıkabılıyor nokia nın muhendisları pek bir sey uretemıo herhalde oyuzden bu yola bas vurdular bence ama gusel bir olay bilgisayar muhendisi filan olan arkadaslar yapabilirler haber ıcın saolun bays:oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ben beceremem oyun yapmayı :)

TopFury

TopFury

Üye
Yaa sitede gezerken bu konuyu gördüm.
Eski bi konu.2 senelik.Acaba yarışmanın sonucu nedir?
Neymiş o meşhur oyunlar???

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bilgi içn saol ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt