Nokia'da Yüzler Gülmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Bunlar hangi kafayla Windowsla anlaşmaya gittiler ben hala anlamadım açıkçası. Ben pazarda öncelik olarak donanımsal özellikleri ve fiyatı uygun bir telefon, bunun yanında da uygulama ve oyun açısından zengin bir işletim sistemi barındıran bir telefon arandığını düşünüyorum. Symbian Belle işletim sistemini barındıracak ve donanımsal özellikleri ile fiyatı da uygun düzeyde olacak bir telefonun pazarda iyi yer tutacağını düşünüyorum ki şuan nokianın bu tür telefonları bulunmakta aslında. Ancak Elinizde Symbian Belle gibi bir işletim sistemi var iken siz bunu geliştirmeli ve uygulama ve oyun açısından zenginleştirmelisiniz. Bence bugün android in sevilmesinin en büyük nedeni uygulama ve oyun zenginliğidir. Nokia'dan asla vazgeçeceğimi düşünmezdim bugüne kadar. Ancak Android kısa zamanda büyük işler başardı. Nokia için hiçbir şey bitmiş değil. Yeter ki Mağazasını Uygulama ve Oyun açısından zenginleştirsin. Yan yana koyulduğu zaman Uygulama ve Oyun zenginliğini düşünmezseniz Symbian Belle Android işletim sisteminden çok daha güzel bence.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

telefon degiştirme alışkanlıgının iki yılın altına düştügü bir piyasada dört yıl sonrası için kimse öngörüde bulunamaz

İnsanların böyle bir öngürüde bulunmamaları gerekir aslında ama bulunuyorlar işte abi :( Hem de öyle ki 2016 geldiğinde elimizdeki tüm telefonlar kapanıp çalışmaz hale gelecekmiş gibi bahsediyorlar. 10 yıl öncesinin 6600 ı için bile bugün eski yazılımı tekrar yükleme imkanın varsa 2016 da destek kesilse bile şu telefonları 2020 de bile kullanırız (tabi bataryalar dayanır mı bilemiyorum :P). Yani piyasaya öyle bir yansıtılıyor ki "Android alırsan 2020 ye kadar kullanırsın ama Symbian alırsan 2016 da desteği kesiyorlar, elinde kalır telefon" der gibi. Bugün 3310 un bile halen alıcısı satıcısı var yaa. Ayrıca kaç kişi aynı uygulamayı-oyunu 4-5 yıl kullanıyor ki? Her yıl hatta bazı oyunlarda her ay yeni sürüm çıkıyor. Neden 4 yıl gibi bir süre birçok kişi hatta birçok geliştirici için bu kadar kısa geliyor anlamış değilim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır benim anlamadıgım şu sanki araba alıyoruzda benzin kalkıcak benzinli alma dizel al der gibi bahsediliyor olaydan

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt