Nokia'da Yüzler Gülmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
N8 ede amiral gemisi diyorlardi satmak icin zibil gibi reklam yapti adamlar :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Lumia'larla ilgili hiçbir habere inanmıyorum buna da inanmıyorum. Bigün diyolar Lumia en çok satan Nokia telefon modeli bigün diyolar Lumia satmıyor Nokia zararda bigün yükselişte ıvır zıvır En iyisi kimse kasmasın bunlar içi boş haberler

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
siz burda tartışın onlar orda paralarının üstüne para koysunlar!:)

MrExpert

MrExpert

Üye
ben dedim yakındır, wp nın ne halt olduğu ortaya çıktı.

Emre-45

Emre-45

Üye
Böyle bişey beklenirdi zaten.Nokia android'e geçmezse veya ios gibi bir sistem yapmazsa batmaya devam eder.İyiki N8 imi satmışım diyorum.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Emre bende iyikide c7 ımı satmışım dıyorum sen ne kadara sattın n8i

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
birincisi nokia lumialar için bir ton reklam yapıyor avrupada ikincisi lumia 900 alanlar hep ısınmadan şikayetçi ve nokia bunu kabul etti güncellemeyle düzelteceğiz dedi ve lumia 900 alanlara 100$ geri ödeme yapacak nasıl kar etmesini bekliyorsun

arkadasim yanlisin var! Lumia 900 daha avrupa pazarina surulmedi zaten amerikada bile gectigimiz pazar gunu dagitima baslandi. ;) o bahsetmis oldugun problemler lumia 800 icin gecerliydi! Gecerliydi diyorum cunku adamlar ara guncellemeyle bu problemleri ortadan kaldirdilar;) hatta batarya performansinida 3 katina cikardiklarindan bahsediliyor. Arkadaslar birde bu sistemin (wp7) bence biraz zamana ihtiyaci var. Bakin android ilk zamanlar nerdeydi; simdi nerde;) Bazi arkadaslarda oyun ve uygulama az diye bahsetmis,yapmayin boyle gencler ;)adamlar (microsoft) 100.000 gelistirici barindiriyor bunyesinde arti olarak EA games ve gameloft la anlasmalari var;) su anda bile marketplace de uygulama sayisi 100.000 rakamina ulasti;) 2 sene icersinde aple magazasina denk bir magazaya sahip olabilirler. Bu sistem hakkinda kullanici yorumlarida cok iyi yonde ;) merak eden arkadaslarin wp genel bolumune bakmalarini tavsiye ederim;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Cok düşük vermişsin broya :/ Ben 700 tlye bıraktım c7 iyi ama elden

Türe

Türe

Üye
Bence önemli olan çözünürlük değil ppi değeri . Şu ana kadar piyasadaki en yüksek ppi iPhone ' a ait idi . Fakat Xperia S 342 ppi ile liderliği aldı yanılmıyorsam . Bu arada bilmeyenler için açıklayayım ppi piksel yoğunluğu demek , yani kare başına düşen piksel miktarının yoğunluğu .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
amiral gemisi 808 purewiewde 640x360 çözünürlükte ama

---------- Eklendi @ 17:11:18 ---------- Yazıldı @ 17:10:48 ----------

aslında çakışma yok lumialar nokianın bir yerinde patladı :D
Gül sen gül . Sen gülerken Marketplace her an büyüyor . Bu arada ben Lumia diyorum sen konuyu Symbiana çeviriyorsun tabi Lumia'nın fazla kötü özelliği yok sadece bir kaç tane var ama onlarda Wp8 ' den sonra düzelecek .

61semih

61semih

Üye
Bence önemli olan çözünürlük değil ppi değeri . Şu ana kadar piyasadaki en yüksek ppi iPhone ' a ait idi . Fakat Xperia S 342 ppi ile liderliği aldı yanılmıyorsam . Bu arada bilmeyenler için açıklayayım ppi piksel yoğunluğu demek , yani kare başına düşen piksel miktarının yoğunluğu .

inç başına demek istedin galiba.iphone bununla övünüyordu hemde 3,5 inç ekrana okadar ppi sığdırıyordu fakat sony daha büyük bir iş başardı hd 4,3 inç ekrana 342ppi sığdırdı helal olsun.ben bunu samsungtan bekliyordum neticede samsungun dünyanın 3 büyük ekran panel üreticinden birisi.sony de öyle bir ekrana adreno 220 koydu :) işlemcisi ve gpu su gs2 den daha iyi değil ve amiral gemisi olarak görülüyor.tasarımı nekadar hoş ve özgün olsada 1700tl o donanım etmez.tegra 3 ün çıktığı 4ünün konuşulduğu 4 çekirdekli işlemcilere geçildiği günümüzde adreno 220 ve 2çekirdek işlemci koymuşlar pehh

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Mobile BRAVIA Engine teklojısını telefonlardada kulanmış adamlar sony paranizin tam karşlıgını verıyor arkdaşlar televızyonda vıdeo kamerada fotografta herşeyde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Mobile BRAVIA Engine teklojısını telefonlardada kulanmış adamlar sony paranizin tam karşlıgını verıyor arkdaşlar televızyonda vıdeo kamerada fotografta herşeyde
Malzeme kalitesi ve tasarımı güzel yapsalar onlardan daha iyisi olmaz ama onların keyfi .

CorbyW

CorbyW

Üye

Malzeme kalitesi ve tasarımı güzel yapsalar onlardan daha iyisi olmaz ama onların keyfi .

Tasarımı iyi yapsalar mı? Adamlar değişken renkli cam bar koymuş. Üstelik Xperia Sola modeline de Dokunmadan algılayan yeni ekran çeşidi koymuş. Daha tasarımı iyi yapsınlar diyorsun.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tasarımı iyi yapsalar mı? Adamlar değişken renkli cam bar koymuş. Üstelik Xperia Sola modeline de Dokunmadan algılayan yeni ekran çeşidi koymuş. Daha tasarımı iyi yapsınlar diyorsun.
Tasarım öznel bir kavramdır benim hoşuma gitmeyen senin hoşuna gidebilir benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir . Bence daha geliştirmeliler tasarımı ama şu Xperia Play çok hoş tek sevdiğim o tasarım açısından .

TeAmo42

TeAmo42

Üye
lumia lardan nokia zarar edecek gibi değil bence arkada microsoft olsun yeterki.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu ppi olayına fazla takılmamak lazım bunun için önce insan gözünün maximum kaç ppi algıladıgına bakmak lazım evet apple 325ppi sony342ppi ama insan gözü maximum 252ppi algılıyor bundan yüksegi sadece göz yorgunluguna yarıyor apple ipadde göz yorgunlugu şikayeti yüzünden ekran kalitesini düşürdü. Ayrıca tegra3 tegra4 4çekirdek 5çekirdek hiçbir şeyi ifade etmiyor sistem gereksinimi denen bişey var androidde sistem gereksinimleri yüksek oldugu için 4çekirdek kullanabilirsiniz ama asla ios ve wp kadar hızlı ve stabil olmaz bu iki sistem düşük donanımla da yüksek performans verilebilecegini kanıtladı zaten androidin kullanmak zorunda oldugu çok çekirdek işlemciler nvidia yı zengin etmekten başka bişeye yaramaz. Evet wpde yıl sonundan itibaren snapdragon s4 işlemci destegi verecek wp8de ama o zaman o tellerle yapabileceklerimizi bu sayfa almaz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bu ppi olayına fazla takılmamak lazım bunun için önce insan gözünün maximum kaç ppi algıladıgına bakmak lazım evet apple 325ppi sony342ppi ama insan gözü maximum 252ppi algılıyor bundan yüksegi sadece göz yorgunluguna yarıyor apple ipadde göz yorgunlugu şikayeti yüzünden ekran kalitesini düşürdü. Ayrıca tegra3 tegra4 4çekirdek 5çekirdek hiçbir şeyi ifade etmiyor sistem gereksinimi denen bişey var androidde sistem gereksinimleri yüksek oldugu için 4çekirdek kullanabilirsiniz ama asla ios ve wp kadar hızlı ve stabil olmaz bu iki sistem düşük donanımla da yüksek performans verilebilecegini kanıtladı zaten androidin kullanmak zorunda oldugu çok çekirdek işlemciler nvidia yı zengin etmekten başka bişeye yaramaz. Evet wpde yıl sonundan itibaren snapdragon s4 işlemci destegi verecek wp8de ama o zaman o tellerle yapabileceklerimizi bu sayfa almaz

tegra3 un calisma mantigi farkli sistem gerek duydukca cekirdek devreye giriyor menude gezerken 4 cekirdek degil yani snapdragon s4 androidlerdede var snapdragon s4 daha iyi saten sarj tuketimi daha dusuk ve daha yuksek performans veriyor

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
goz 300 ppi ustunde pikselleri goremiyor normalde cozunurluk fark eder yani 1280x720 ile 800x480 piksel bir olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt