Nokiacı olarak lumia hoşuma gitmedi :\

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
arkadaş bi insan lumia 920 ye çok sade ve basit diyorsa kendi zevklerini eleştirsin

duf12

Üye
İlginç gelebilir belki ama benimde iphone'nun tasarımı hoşuma gitmiyor.Arayüzüde çok durgun ve sıkıcı geliyor.Halbuki 10 insandan 9 u beğeniyor.Kısacası kişide kişiye göre değişiyor:)Birde önceki alışkanlıklarda etken tabi sürekli android veya ios kullanan birisinin hoşuna gitmeyebilir.Forumu takip ediyorum çoğu kişi symbian işletim sisteminden geçiş yapıyor.10 küsür yıldır 2 telefonum hariç hep nokia oldu,nokiadan başka tele geçtiğimde direk nokia'ya dönüş yaptım.Nokianın kişiselleştirilebilirliği,arayüzü çok renkli geliyor:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
i phone bana da garip geliyor bir aynı beşte aynı kasa aynı neredeyse insan bir tasarım yapar

davy_jones

Üye

bugun hem ic mekanda hem tamamen karanlik bir odada kamerasini test ettim. Yani o karanlikta goruntuyu nasil goruyorda cekiyor hayret ettim hem de flaşsiz. Hele duşuk işikli ic mekanlarda cekilen resimler kusursuz ustelik resimleri duzenleme yapabiliyorsunuz hem de ne duzenleme anlatilmaz ancak gormeniz veya videosunu izlemeniz gerekir. Bu arada nickim papa degil:(

kardeşim kusura bakma biraz hızlı olsun diye:) videosunu izledim gerçekten hayret verici.. Bakalım daha göze çarpan birşeyi varsa söylersin:) teşekkürler

pirenuri

pirenuri

Üye
ali kemal abininde nicki papa oldu :d:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ali Kemal bu düzenleme. Derken nasıl bi düzenleme yapıyor ben bulamadım da

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belkide içinde uygulama yok diye öyle geldi ama ben lumia 900 den farkını göremedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Placebo-

Placebo-

Üye
Beğenmediğim yeri çıkartmayı ben bulamadım ya. Onun dışındaki her şey muazzam. :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cihazı dün inceledim harika ya çok beğendim, helal olsun güzel cihaz yapmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt