Nokia5800XM uygulama yöneticisinde oyunların bazıları gözükmüyor acil yardım !

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia5800XM uygulama yöneticisinde oyunların bazıları gözükmüyor acil yardım !
evet arkadaşlar önceden görünen oyunlarda gözükmüyor bugün bir oyun oynamak isterken suit ayarlarını yapmam gerekti ama uygulama yöneticisine girdim ve bulamadım ve suit ayarları namına hiç bisi bulamadım gözüken oyunların ise seçeneklerini açtığımda suit ayarları olmayan oyunlar zaten ne yapacağım hayır gözükmemesi sıkıntı değilde suit ayarları yapılmıyor offf.

- - - Eklendi - - -

Bir bilen yok mudur ?

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
bi oyun için hard format atamam bir sürü program yüklü hard formatsız bi çözüm yolu bulan bilen aranıyor internette aradım benzeri bi sorun bulamadım

Başka Çözüm Yoq Hangileri Gözükmüyor

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
16 oyun var gözükenler satranç,armageddon squadron,gears gerisi gözükmüyor worms, dungeon hunter,speedfest,green farm,asphalt 6,brain challenge,doodle jump,edge vb. Görünmeyenlerden bazılarıda bunlar.

o oyunların hepsini kullanıyonmu merak ettim o oyunları tekrar yükle yüklü diyormu bir bak

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
yüklü diyo bi daha yükledim yine gelmedi gelmiyo 1 yıldır oyun oynamıyorum nerdeyse arşiv merakı heralde

Fazla oyun yukleme bazan virüs olabiliyor bencede Hikmet366 doğru sölüyor hem telefon rahatlar

Hard format at gitsin ugrasma tekrar yüklersin...

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
Zaten böyle bi sorunla karşılaşan yoksa mecbur format atcam

en mantikli çözüm tertemiz olsun tel

canboylu

Üye
    Konu Sahibi
setuplarda var ama üşeniyo adam