Nokia5800'da Hiçbir Sorun olmadan Bazı Türk Kanallarını İzleyebiliyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Nokia5800'da Hiçbir Sorun olmadan Bazı Türk Kanallarını İzleyebiliyoruz...
Öncelikle kanalları izlerken wifi kullanmanızı tavsiye ederim arkadaslar. Tüm s60v5'lerde olur. Aşağıda vereceğim rstp adreslerini; önce realplayer'a girin ordan akış bağlantıları ve yeni bağlantı oluşturuyoruz, örneğin kanald'yi mi izlicez, bağlantımızın ismine kanald yazıp adresine ise aşagıda verdiğim sonu kanald.stream ile biten rstp adresini kopyalayıp yapıştırıyoruz ardından tamam ve kanalımız izlenebilir durumda. Ordan direk oynat'a basıp çok kısabir süre bekledikten sonra izleyebiliriz, iyi seyirler: kanald: rtsp://dcdn.motiwe.com:80/dogantv/kanald.stream cnnturk: rtsp://dcdn.motiwe.com:1935/dogantv/cnnturk88 Skyturk: rtsp://85.111.3.74:1935/live/skyturk88 startv: rtsp://dcdn.motiwe.com:80/dogantv/startv.stream stv: rtsp://media2.kure.tv:1935/live/stv1 Konuyu telefondan yazdım arkadaslar, e haliyle biraz düzensiz olduğu için k. Bakmayın. Son bir şey daha, eğer yayın akışı çok yoğunsa ve bağlantınız o zamana göre hzlı değilse "bağlanılamıyor" diye bir hata alablrsnz endişelenmeyn, düzelir.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
benim linkleri kopyala yapıştır yapmışsın

nike497

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya ciddi misn :) çnkü ben motiwe.comdan arastrp da bldm bnları da

sabos45

Üye
Aşağıda vereceğim rstp adreslerini; önce realplayer'a girin ordan akış bağlantıları ve yeni bağlantı oluşturuyoruz,

Bende 5800 var ve bu yeni bağlantı oluştur kısmı yok. Başka bir ayarı mı var? Ben bunları nasıl yapabilirim.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
web tarayıcıya aynen kopyala yapıştır:)) ama real playerdan sebeke ayarını yapmayı unutma

nike497

Üye
    Konu Sahibi
oyle de oluyor da sonuçta ben hem realplayer hem tarayıcı açık olmasn sadece dırek realplayer açık olsn die yazmstm onu krds :) lakin 5800 di mi bu.

----------Eklendi @ 11:20:38 ---------- Yazıldı @ 11:18:35 ----------

Bende 5800 var ve bu yeni bağlantı oluştur kısmı yok. Başka bir ayarı mı var? Ben bunları nasıl yapabilirim.
Kards seçeneklere bas, orda gorursn yenı baglantı olustr seçenegni.

matgapmatgap

Üye
5800 da tv linklerini deniyorum fakat real player hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt