Nokia...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia...
Simdi bazi yanlis anlasilmalar var oncelikle sunu belirtiyim kimse diger yazdiklarimi takmasin suan icin magdur durumda oldugum icin ve 3 gunluk cihazimi vermek zorunda kaldigim icim sitemliyim ,

Nokia alinabilcek tek firmadir su durumda bile , bilmiyorum belki cope para vermis oldum ancak en azindan nokianin copude bir ise yarar . Benim en buyuk sorunum kvk ve nokia destek hattiyla oldu bunun disinda bir sorunum yok .

Cihazi kurcalayamadim ancak biraz baktigima gore zevkli geldi farkli tarzi cok hostu .Mix radiodaki ses kalitesi ciddi anlamda super . Multimedya tusli bir kulaklik cok guzel olur sanirim . Kalibrasyonu yaptigim gun int. fln yaklasik 16 saat kullandim cihazi ilk gunden beni memnun etti kamera olarak canli cekince kesinlikle laf edilmiyecek bir kameraya sahip ve gunduzu su haliyle bilr bana super geldi . Keske daha kullanabilseydin yani doyamadim daha .

Yazilimsal su eksik bu eksik fln demeyin hersey yerinde yani bana yetti . Donanimsal bir sorunum oldugu icin vermek zorunda kaldim cunku geceleri sorun olmaya basladi yoksa cihazdan memnundum . Reset donma yazilimsal bir sorun o isin bahanesi ama duzeldigi zaman bir sikintisi yok . Kasanib ustunden ses gelmesi normal karsilamak lazim orda bosluk var , o kasadaki sallanma sesi kamera sensorununde etkisi oldugunu dusunuyorum .

Kisacasi cihaz guzel alincak bir urun ancak bazi uretim sikintilari var , her firmada var tabiki ancak bu eski nokia dan beklenen kadardan biraz fazla . 3310 yaptikdan sonra beklentiler degisti benim acimdan :D cogu insan tasarimi begenmiyor ancak benim icin suan en iyi tasarima sahip bir urun.

ecel54

ecel54

Üye
ben seni anlayamıyorum zaten bir yorumunu okuyorum söylemediğin laf kalmıyor 2 saat sonra başka bir yorumunu okuyorum bambaşka konuşuyorsun. Düşünceler bu kadar mı çabuk değişir

• Beğen
Tepkiler: n000k ve krstnck
krstnck

krstnck

Üye
Arkadaş kendini yiyip bitiriyo kafasına çok takıyo bi telefon için düşünüp üzülmekten kendini kanser etcek :ehe

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Ben dogru taraflarini yaziyorum , cihazla ilgili sikintim var dogru kvk ve nokia destek hattini zaten elestirdim ancak , bazi konularda nokianin niye hakki yiyim ki ? Genel nokia ya lafin yok Turkiye ile alakali oldunu dile getirdim ve okumanda sorun yoksa yazdiklarimi takmayin dedin anlamini anlarsan beni cozersin ;)

ecel54

ecel54

Üye
tamam da geçen konuda gördüm aynı şeylerde sayıp dutuyordun bir arkadaş ta birşeyler dedi ondan sonra başladın aynı konuda iyi şeyler yazmaya :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Iyide ben iyi tarafinida kotu tarafinida yazarim en mantiklsida o zaten , Samsung malzemesi para etmez iyi simdi bunu dedim diye samsung hic mi ovmicem :D note 2 donanim olaral super yani adam hakkini veermis :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaş kendini yiyip bitiriyo kafasına çok takıyo bi telefon için düşünüp üzülmekten kendini kanser etcek :ehe

telefonu degil parama takiyorum :D benim arizalar oyle yazilimla alakali degil veya sesle alakali , mekanik sorun

rapman

rapman

Üye
demin lumiayla ilgili başka bir konuna bakmıştım ama orda yazan kuzenindi galiba :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
demin lumiayla ilgili başka bir konuna bakmıştım ama orda yazan kuzenindi galiba :)

sanirim anlama sorunun var istersen telefonu pek yaninda tutma senin acindan kalici sorun birakabilir , ya anlamadigim sey sizin icin sadece iyi ve sadece kotu mu var ? biraz as kendini kimsenin hakkini yemem eger eksigi varsa belirtirim ancak iyi yani varsada onuda soylerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt