nokia :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
evet kardeşim nokiadakiler ayrı bi dalga geçiyor zaten birisi iki kez anakart değişiminiz yapılmış diye cihaz vereceğiz dedi diğeri farklı sebepten aradı beni.. .s
aslında varya bir kere ana kart değiştikten sonra bi daha değişmesi gerekiyorsa ne diye yine tekrardan anakart değiştiriyorlarki direk yeni tel vermeleri lazım.. varmı böyle saçmalık yaa!!! yaa zaten servise bir kere giden telden inanınki hayır gelmiyor :off: affedersiniz içine ediyorlar yani...

----------Eklendi @ 21:23:29 ---------- Yazıldı @ 21:22:21 ----------

Dava aç servisten gelmemiş gelmiş gözüküyor böyle saçmalık mı olur?
gelmişi bırak resmen teli almadığı halde servisten almış gibi göstermişler!!! vay üçkağtçılar vay!!

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
vereyim IMEI numaramı allahınza bakın arkdaşlar kadına diyorum aç bak saçmalığı görceksin sende bakıyorum diye 356252049301366

----------Eklendi @ 21:26:42 ---------- Yazıldı @ 21:26:24 ----------

bu arada hangi servis bu???
bursa uluyol kardeşim

n000k

n000k

Üye
vereyim IMEI numaramı allahınza bakın arkdaşlar kadına diyorum aç bak saçmalığı görceksin sende bakıyorum diye 356252049301366

bursa uluyol kardeşim
genpa mı?

TheMadness

TheMadness

Üye

bursa uluyol kardeşim

Anakart değişince IMEI de değişir. Son IMEI mi bu?

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Tüketici komisyonuna git durumu anlat onlar gerekli şeyleri söylerler ve büyük ihtimal olumlu sonuc alırsın gibime geliyor.
benımde olmustu 5800xm 30 iş günü geçti, direk şikayet ettim para iadesi talep ettim parayıda aldım.

n000k

n000k

Üye
tamam .. genpa değil kvk mış uluyol daki.. valla imei ninlen baktım pek bişey çıkmadı ama.. baban sanırım bırakmış ayın 1 inde . sende teslim almışsın ayın 8 inde öyle gözüküyor.. ayrıca kırmızı ilen < Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır> yazıyo :S .. sen aldıysan teli hala nasıl tamir devam ediyor yazıyo???

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi

Anakart değişince IMEI de değişir. Son IMEI mi bu?
evet son ımeı

----------Eklendi @ 21:43:54 ---------- Yazıldı @ 21:41:06 ----------

tamam .. genpa değil kvk mış uluyol daki.. valla imei ninlen baktım pek bişey çıkmadı ama.. baban sanırım bırakmış ayın 1 inde . sende teslim almışsın ayın 8 inde öyle gözüküyor.. ayrıca kırmızı ilen < Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri devam etmekte olup, işlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır> yazıyo :S .. sen aldıysan teli hala nasıl tamir devam ediyor yazıyo???
işte bende onu diyorum telefonu almadım ki ben olay şöyle oldu o tarihte gittim ekranın içinde toz vardı silinmesi için gitti geldi ekranı mühendis çizmiş dedi geri çekicez dedi aynı forum üzerinden dedim ki servis kaynaklı sorun yüzünden çekiyorsunuz yeni forum açın ve öyle alın kadın hiç takmadan mühendis düzelticek dedi ve geri çekti aynı forum üzerinden ve bu durumda haksız duurma düştüm altta alındı gözküyo üstte devm ediyo gözküyo evet tamir devm ediyo zaten. nokiadan araynlarada diyorum böyle bi saçmlık olabilir mi bana diyor ki olabilir yazablir .s böyle bişey var mı arakdşlar .s daha önce de kaç kere verdim bitince bitti yaazıyo yani

----------Eklendi @ 21:44:21 ---------- Yazıldı @ 21:43:54 ----------

A&#1084;&#963;&#951;R@;4369281' Alıntı:
Tüketici komisyonuna git durumu anlat onlar gerekli şeyleri söylerler ve büyük ihtimal olumlu sonuc alırsın gibime geliyor.
benımde olmustu 5800xm 30 iş günü geçti, direk şikayet ettim para iadesi talep ettim parayıda aldım.
kardeşim üç ay bekleyeceksin dediler :(

AмσηR@

AмσηR@

Üye
öylede bekleniyor böylede, sonucda telefon sana geri gelse bile 4 servis sonrası eski telefon olmayacak.
en iyisi hakem heyetine başvurmak, hiç degilse hakkını aramış olursun.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
A&#1084;&#963;&#951;R@;4369396' Alıntı:
öylede bekleniyor böylede, sonucda telefon sana geri gelse bile 4 servis sonrası eski telefon olmayacak.
en iyisi hakem heyetine başvurmak, hiç degilse hakkını aramış olursun.
şahsen soğudum telefondan o kadar parça değişeceğine yenisini verebilirlerdi. heyete başvurdumda iş yapmıyorlar ikinciye dilekçiyi vermeye gittiğimde dilekçe masada öylece duruyo kendim buldum dilekçemi o kadar yaini

• Beğen
Tepkiler: n000k
AмσηR@

AмσηR@

Üye
Türkiye neden bu halde durum belli malesef. sorumlular işlerini düzgünce yapsa bunca sorun olmaz.
Umarım en kısa zamanda bi çözüme kavusur bu konu.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
evet son ımeı

----------Eklendi @ 21:43:54 ---------- Yazıldı @ 21:41:06 ----------

işte bende onu diyorum telefonu almadım ki ben olay şöyle oldu o tarihte gittim ekranın içinde toz vardı silinmesi için gitti geldi ekranı mühendis çizmiş dedi geri çekicez dedi aynı forum üzerinden dedim ki servis kaynaklı sorun yüzünden çekiyorsunuz yeni forum açın ve öyle alın kadın hiç takmadan mühendis düzelticek dedi ve geri çekti aynı forum üzerinden ve bu durumda haksız duurma düştüm altta alındı gözküyo üstte devm ediyo gözküyo evet tamir devm ediyo zaten. nokiadan araynlarada diyorum böyle bi saçmlık olabilir mi bana diyor ki olabilir yazablir .s böyle bişey var mı arakdşlar .s daha önce de kaç kere verdim bitince bitti yaazıyo yani

----------Eklendi @ 21:44:21 ---------- Yazıldı @ 21:43:54 ----------

kardeşim üç ay bekleyeceksin dediler :(
işte kadının üşengeçliği ne hale sokmuş.. resmen olayı çorbaya döndürmüş.. ya başka kayıt açmak çokmu zor sanki ya!!!

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan arayan kadına diyorum ki hanımefendi faksladığım kağıtlara bakın biri durum formu biri tesilimat formu diyo ki farkı yok ikiside aynı diyorum ki biri telefon alnırken biri telfn verlirken diye yok aynı da olabilir diyor .s yoldna mı buluyorlar bunları?

ciritcioglu

Üye
kardeşim ben de telefonumu verdim servise ekran karardı gitti neyse parça değişti diye verdiler iki gün sonta yanda bulunan tuş klidinin arızalı geldiğini gördüm ve bugun geri verdim veririken arızayı soyluyorum ben tuşa bir kere bastıgım zaman iki kere basmıs gibi işlem yapıyo ben boyle soyluyorum orada bulunan görevli tuş devreye girmiyo yazıyo ben boyle değil diyorum kafasına göre form dolduruyo neyse bakalım inşallah verdiklerinde seninki gibi bir tarafına bir şey daha yaparlar da ben bu sefer tepeden bineceğim onlara kısacası gecmiş olsun mahkemeyi bekle veya müdürlere ulaşmanın çaresine bak

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşın nokia çalışanını sorması gayet normal ben sorardım ve düdüklerdim ibreti alem için :)

pRime.

pRime.

Üye
''İlk olarak telefonumu dokunmatik özelliğinin bozulması nedeniyle servise verdim ve ortalama iki hafta sonra ekran ve ana kart değişimi yapılarak servisten aldım fakat iki gün sonra tekrar vermek zorunda kaldım çünkü telefon kendi kendine kapanıp açılıyordu.. 26/12/2011 tarihinde tekrar verdim. Bu defa verirken ücretli karşılığında telefonumun tuş takımının da değişmesini istedim. Bunu reset atma sorununu yaşadığım zaman servise verirken söyledim. Telefonum ilk olarak İstanbul&#8217;a gitti anakart değişimi yapıldı ve Bursa&#8217;ya geldi. Bursa&#8217;ya geldiğinde benim istediğim parça siparişi daha verilmemişti. Bursa&#8217;ya gelince verildi. Telefonu bu süre içeresinde internetten takip ediyordum ve 17/01/2012 tarihinde servisin kendi sitesinden cihazınızın tamir işlemleri yapılmıştır yazısını gördüm. Eertesi gün telefonu almaya gittiğimde yetkili kişi telefonu dün akşam almışsınız dedi. Hayır almadım deyince pardon yeniden kayıt düzenlenmiş form açılmış dedi ve bana form numarası verdi... Kendi kafalarına göre girdi çıktı yaparak iş günü dolmamış gibi göstermiş oldular fakat o tarihte ben telefonu almadım. Kamera kayıtları incelenebilir.. 20 iş günü dolunca kaymakamlığa dilekçe verdim ama bu sırada Nokia ile konuştum ve servisin kendi kafasına göre girdi çıktı yapması benim yirmi iş gününü dolmamış gibi gözükmesine sebeb olmuş dediler. Fakat 17/1/2012 tarihinde alıp tekrar vermedim. Aksi 28/01/2012 tarihinde mesaj geldi ve gittim telefonumu 31/01/2012 tarihinde aldım. Daha önceki dilekçemde formu ek olarak vermiştim şimdiki dilekçede aldığımın formunu ek olarak vereceğim... 31/01/2012 servisten gidip telefonu aldım bu sefer de ahizesi patlak olarak geldi ve ertesi gün servise verdim. Telefonun 08/02/2012 tarihinde tamiri tamamlandı. Aldım bu sefer de telefonun içten ekranı çizik geldi serviste yaparken çizmişler. Geri verdim ve bu sefer telefon dört kere üst üst servise girmiş oldu.. Ortalama iki aydır telefonu alamıyorum. Tekrar dilekçe verme sebebim olayın aydınlanması ve mağdur olmak istemememdir. Gereğinin yapılmasını arz ederim.''
tırnak işaretleri içindeki kısım benim ikinci verdiğim dilekçe arkadaşlar sonrasında ben yine nokia ile görüştüm servis ekran çizilmesi nedeniyle telefonu aynı form numarası ile geriye çekti ama ben ısrarla söyledim düzeltin sunu haksız çıkıyorum diye ama kadın bi yandan konuşup mühendis düzelticek deyip telefonu aldı. bu çarşamba yapılmak üzereyken son testten geçememiş geri gitti istanbula bi daha. her neyse kaç gündür nokia ile konuşuyorum en son bu akşam aradılar ve cihaz verilmeyecektir dediler. ondan önce aradıklarında durmu otuz kere anlattım ve bana ilgin iki defa anakart değişimi yapılmış dedi bende evet ayrıca iki kere ekran da değişti dedim araştırdım üst model veriyormuşsunuz 701 istiyorum dediler adam tamam not düşüyorum arayacaklar faturayı fakslarsınız onlar hallederler neyse sabah aradı ve yapılmayacaktır dediler neden dedim cihaz dört kere servise girmiş gözkümüyo deniliyor diyo diyorm ki servis kafasına göre yaptı siz hiç mi takip etmiyorsunuz bunları ses çıkmıyor adamdan neyse formları fakslayın dediler en sonunda akşam faksladım aradım tamam yetkili kişi arayacak yardımcı olacaklar cihaz verilecektir ve altı buçuk gibi aradılar forumdaki kayıt ta telefnu aldığım gözkyrmuş yardımcı olamayacaklarmış falan dedi dedim yarın servise gidiyorum görüşcez kapattım inşallah anlatabildim..

----------Eklendi @ 20:57:09 ---------- Yazıldı @ 20:56:38 ----------

düzeltirsen derken .s

----------Eklendi @ 21:00:38 ---------- Yazıldı @ 20:57:09 ----------

garip olan nedir?

Dostum senin yerinde olsam bunları çoktan mahkemeye vermiştim.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
enteresan :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
mahkemeye verdim arkadaşlar üç ay beklemem gerekiyo mahkeme sonucunu. şimdi kvk dan geliyorum nokia ile de konuştum tekrar kayıt oluşturdular şimdi tekrar nokiyayı arayacağım.

----------Eklendi @ 12:48:03 ---------- Yazıldı @ 12:46:38 ----------

Arkadaşın nokia çalışanını sorması gayet normal ben sorardım ve düdüklerdim ibreti alem için :)
ben o şekilde yapmadan bunlardan 701 alacağım arkadaşlar :) allahın izniyle :)

----------Eklendi @ 12:48:37 ---------- Yazıldı @ 12:48:03 ----------

kardeşim ben de telefonumu verdim servise ekran karardı gitti neyse parça değişti diye verdiler iki gün sonta yanda bulunan tuş klidinin arızalı geldiğini gördüm ve bugun geri verdim veririken arızayı soyluyorum ben tuşa bir kere bastıgım zaman iki kere basmıs gibi işlem yapıyo ben boyle soyluyorum orada bulunan görevli tuş devreye girmiyo yazıyo ben boyle değil diyorum kafasına göre form dolduruyo neyse bakalım inşallah verdiklerinde seninki gibi bir tarafına bir şey daha yaparlar da ben bu sefer tepeden bineceğim onlara kısacası gecmiş olsun mahkemeyi bekle veya müdürlere ulaşmanın çaresine bak
evet zaten her seferinde öyle yapıyorlar ki kardeşim farklı yazıyorlar :)

----------Eklendi @ 12:49:45 ---------- Yazıldı @ 12:48:37 ----------

arkadaşlar arada bi tane ıme numaramı bulamıyorum telefonu ilk aldığım da ki ımeı var ve sonuncusu da arada iki gün kalanı bulamıyorum .s servisteki adam bulabilirdi ama geçmiş gözükmüyor dedi.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadasım şiketim var.com dan bi form doldur hemen çözerler sorununu çünkü ordaki formları firmalar sürekli takip edip sorunları çözüyolar yoksa best fm de canlı yayında cok kötü bir reklamları cııkıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt