Nokia Yeni Windows Phone Uygulamalarını Tanıttı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Yeni Windows Phone Uygulamalarını Tanıttı



PureView kamera teknolojisi, NFC bağlantı özelliği ve Nokia Haritalar entegrasyonu sayesinde Nokia Lumia serisi cihazlarda benzersiz ve farklılaşan yeni nesil uygulamaların sayısı giderek artıyor. Nokia, Nokia Lumia akıllı telefonlar için geliştirdiği ve kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmayı amaçladığı yeni uygulamaları tanıttı.

Nokia Geliştirici Deneyiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Marco Argenti şöyle konuştu: 'Daha çok ortağın Nokia Lumia tüketicileri için en iyi ve yenilikçi uygulamalar geliştirdiğini görmek çok güzel. Ekosistem son 18 ayda katlanarak büyüdü ve Nokia, geliştiricilerin dünyanın her yerindeki tüketicilere ulaşmasına yardım ederken eşsiz ve yenilikçi uygulamalar yaratmak için onlarla beraber çalıştı. PureView kamera teknolojisi, NFC ve Nokia Haritalar entegrasyonu gibi yeni özelliklerle geliştiricilerin üreteceği yeni nesil uygulamaları ve Nokia ile ortaklaşa yakalayacakları yerel ve küresel başarıyı dört gözle bekliyoruz.'

Nokia Türkiye Geliştirici Deneyimi Direktörü Salih Özkan 'Windows Phone çalışmaları kapsamında Windows Phone uygulama ekosistemini genişletmek için tüm dünyada çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içinde Windows Phone uygulamaları sayısını 7.000’den 100.000’e çıktı. Tanıtılan bu yeni uygulamalarla birlikte kullanıcılar telefonlarında en son haberlere ulaşabilecek, eğlenceli oyunlardan hızlı ve kolay alışverişe ve kolay video paylaşımına kadar en sevdikleri şeyleri daha kolay yapabilir hale gelecek. Duyurulan global uygulamalar dışında yerel uygulama geliştiriciler ve markalar ile tüketici deneyiminin zenginleştirilmesi hedefleniyor' şeklinde konuşuyor.

Nokia Lumia akıllı telefonlarda farklı tüketici segmentlerine yönelik bulunacak yeni global uygulamalar arasında şunlar var:

Spor

World of Red Bull uygulaması 9 aylığına sadece Nokia Lumia’larda
Nokia Lumia’daki yeni World of Red Bull uygulaması, tüketicilere Red Bull dünyasına girme imkanı sunan yeni ve eşsiz bir mobil deneyim. Uygulama Red Bull’un dünya çapında sponsor olduğu 400 sporcusundan haberleri aktarıyor ve kullanıcıların en sevdikleri sporcuları ana ekrana ‘pin’leyerek onlar hakkında canlı güncellemeler yapıyor.

Uygulama her yıl gerçekleşen 800’den fazla Red Bull etkinliği ile ilgili bilgi veriyor. World of Redbull müzik, dans, sinema, sanat ve popüler kültür içerikli Red Bull Culture, Red Bull TV ve başka Red Bull uygulamalarına da erişim sağlıyor.

Bu sonbaharda Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820 telefonlara gelecek olan geliştirilmiş uygulama deneyiminde küçük, orta ve büyük Live Tiles seçenekleri, Nokia Haritalar ve Sesli Komut özellikleri de bulunacak. Kullanıcılar kilit ekranını özelleştirip özel Red Bull tekliflerinin doğrudan cep telefonlarına gelmesini sağlayabilecek.

Görüntüleme

Nokia Lumia’ya özel Vimeo uygulaması, üstelik 3 ay ücretsiz Vimeo Plus üyeliğiyle
Bu kış, Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820 modellerindeki gelişirilmiş Vimeo uygulaması ile kullanıcılar Nokia’nın sınıfının en iyisi olan kamera lenslerini ve PureView teknolojisini kullanarak HD videolar çekebilecekler. En kaliteli video oynatma deneyimini sunan uygulama, kullanıcıların NFC ‘dokun ve paylaş’ teknolojisini kullanarak video paylaşmasını sağlayacak. Geliştirilmiş Vimeo uygulaması tüketicilere HD video desteği, dinamik Live Tiles ile kolayca tasarlanabilir arayüz ve Vimeo Plus aboneliği sunuyor.

Oyunlar

Angry Birds Roost 3 aylığına Nokia Lumia’ya özel
Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820, bu sonbaharda piyasaya sürülecek yeni Angry Birds Roost deneyimi ile hayranlarının eğlenceli Angry Birds dünyasına girmesini sağlayacak. Yüzlerce tanıtım videosu, haber, zil sesi ve daha fazlası tek bir yerde bir araya gelecek.

Angry Birds Roost, ‘Bird Cam’ adı verilen özelliğini ilk olarak Rovia ve Windows Phone platformunda hayranlarına sunacak. Kullanıcılar Nokia Lumia’ları ile fotoğraf çektikten sonra en sevdikleri Angry Birds karakterini fotoğrafa ekleyebilecek ve bunu Faceook, Twitter, MMS veya Email üzerinden paylaşabilecek.

Angry Birds Roost ayrıca kilit ekranı için yüzlerce duvar kağıdı ve Lumia başlangıç ekranı için geniş Live Tiles özelliği sunacak.

Mighty Eagle ve Rovio’nun Pazarlama Müdürü Peter Vesterbacka 'Angry Birds Roost hayranlarımız için mükemmel bir uygulama. Zengin bir içeriğe sahip bu oyunda, Lumia kullanıcıları Angry Birds deneyiminin tadını tek bir uygulamayla eksiksiz bir şekilde çıkaracak' dedi.

Haberler & Hava Durumu

Bloomberg Hub 3 aylığına Nokia Lumia’ya özel
Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan ve Nokia Lumia için geliştirilen yeni Bloomberg uygulaması, kullanıcılara tek bir ağ üzerinden iş ve finans haberleri, pazar verileri ve borsa takip programı sunuyor. Kullanıcılar en önem verdikleri bilgilere başlangıç ekranındaki özelleştirilmiş panoramalar ve Live Tiles ile anında ulaşabilecekler.

İş ve finans haberlerinde dünyanın lideri Bloomberg, aynı zamanda geniş kapsamlı medya erişimi de sunacak. Bloomberg Hub, iş ve finans dünyasının önde gelen isimleriyle yapılan röportajları yayınlayan Bloomberg Television ve Bloomberg Radio’ya seçmeli erişim sağlayacak.

Bloomberg, Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820 için Bloomberg Hub uygulamasını Live Tile özelleştirmeleri ve kişiselleştirilmiş ekran kilidi gibi yeni özelliklerle geliştirecek.

Bloomberg L.P. Mobil ve Bağlantılı Cihazlar Genel Müdürü Oke Okaro 'Nokia ile ortaklığımız, üst düzey işadamlarına en önemli haberleri, pazar bilgilerini ve daha iyi kararlar vermeleri için gerekli olan araçları sunan eşsiz bir mobil deneyim sunuyor' dedi.

Yaşam Tarzı

StyleSaint 2012’nin sonuna kadar Nokia Lumia’ya özel
Eylül ayının ortasından itibaren Nokia Lumia akıllı telefonlarda piyasaya sürülecek olan yeni ve seçkin StyleSaint uygulaması, özellikle modayı yakından takip edenlere hitap ediyor. Hoş bir tasarıma sahip uygulamayla, kullanıcılar ilham aldıkları moda fotoğraflarını beğendikten sonra bunları kendi özel mobil moda dergilerine dönüştürebilir ve herkesle paylaşabilirler.

Kullanıcılar uygulama üzerinden Facebook’a girerek kendi tarzlarını keşfedebilir ve en son trendlerin nasıl giyilebileceği üzerine günlük tavsiyeler alabilirler. Her kullanıcı birbirini takip ederek favorilerinin Live Tiles’daki başlangıç ekranına gelmesini sağlayabilir ve StyleSaint’in muhteşem moda fotoğraflarıyla ekran kilidini kişiselleştirebilir.

Artırılmış Gerçekliğe sahip Groupon 6 aylığına Nokia Lumia’ya özel
Windows Phone’daki Groupon uygulaması en iyi mekanları, restoranları, etkinlikleri, yüzde 50’den yüzde 90’a kadar çıkabilen indirimleri kullanıcılara duyuruyor. Groupon en iyi yerel satıcılarla anlaşarak eşi benzeri görülmemiş indirimler sunar.

Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820’deki gelişmiş özellikler arasında Groupon’daki satın alımlara çabuk erişimi sağlayan Wallet eklentisi, ekran kilidi için duvar kağıtları ve ana ekrandaki bildiriler için farklı boyutlarda Live Tiles seçeneği bulunuyor. Groupon Scheduler özelliği, kullanıcıların servis indirimlerinden yararlanarak randevularını kaydetmelerini ve Groupon mobil uygulamasıyla Nokia Maps’teki indirimleri entegre ederek doğrudan erişmelerini sağlıyor.

Groupon Mobil Ortaklıklar Direktörü Andreas Lieber, 'Groupon ve Nokia beraber çalışarak mobil alışveriş deneyimi konusunda yenilikler yapmaya, yaşadığınız bölgedeki en iyi Groupon fırsatlarını görme, satın alma ve ödeme süreçlerini daha da kolay ve keyifli hale getirmeye devam ediyor' dedi.

Verimlilik

NFC özelliğine sahip YouSendIt, 3 aylığına Nokia Lumia’ya özel
YouSendIt’in mobil uygulaması Nokia Lumia kullanıcılarına NFC dosya transferi de dahil olmak üzere güçlü dosya paylaşım kapasitesi sunuyor.

Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820’ye bu sonbahar gelecek yeni YouSendIt uygulaması ile kullanıcılar bulut depolama alanındaki içeriklere ulaşabilecek, eşzamanlı olarak senkronize edecek veya paylaşabilecekler. Kullanıcılar Nokia Lumia’nın dokunmatik ekranını kullanarak belgelerini imzalayabilecek ve her yerden güvenle gönderebilecekler. YouSendIt video ve fotoğraf gibi büyük dosyaların eşzamanlı kullanım ve paylaşımını kolaylaştıran bir uygulama.

Bunlara ek olarak, üç aylığına sadece Nokia Lumia cihazlarında bulunacak yeni YouSendIt NFC özelliğiyle, telefona hafifçe dokunarak cihazdan cihaza dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

Seyahat

Yeni NFC özellikleriyle MICHELIN 6 aylığına Nokia Lumia’ya özel
Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820’ye sonbaharda gelecek gelişmiş MICHELIN uygulaması, tüketicilerin en iyi restoranları içeren MICHELIN rehberine her zamankinden kolay erişimini sağlıyor. Yemek severler NFC teknolojisini ile cihazlarına dokunarak restoranlar hakkında bilgi paylaşabilecek ve restoran kapılarındaki NFC özellikli MICHELIN 2013 etiketlerine telefonlarını dokundurarak yemek yenecek yerler hakkında özel bilgiler alabilecek. Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile kullanıcılar yakındaki restoranları da ekranda görebilecek.

Ayrıca uygulama arama, detaylar ve rezervasyonun yanı sıra Nokia Haritalar ile entegrasyonu sayesinde kullanıcıların yemek yiyebilecekleri harika yerler bulmalarına yardım ediyor. Lokasyon tanıma özellikli uygulama Live Tiles’a gerçek zamanlı içerikler, kilit akranınaysa gün içinde değişebilen MICHELIN görüntüleri getiriyor.

Mesajlaşma
WhatsApp Messenger, SMS ücreti ödemek zorunda kalmadan mesaj alışverişinde bulunmanızı sağlayan mobil bir mesaj uygulaması. WhatsApp Messenger e-posta ve internette gezinme için ödediğiniz veri ücreti kapsamına giriyor. Böylece aileniz, dostlarınız ve iş arkadaşlarınızla irtibatta kalmak için hiçbir maliyete gerek kalmıyor.

Uygulamanın Nokia Lumia ve Windows Phone telefonlarda geçerli olan özellikleri arasında arama, grup oluşturma, fotoğraf ekleme, mesaj kodlama, lokasyon ve kişi paylaşma gibi özellikler var. Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820 ile birlikte gelecek olan özellikler arasındaysa daha panoramik bir görüntü ve his veren yeni kullanıcı deneyimi, ek diller, duygusal simgeler ve daha fazlası var.

WhatsApp Eşkurucusu Brian Acton 'Her gün milyarlarca mesaj taşıyan WhatsApp’ın temel misyonu dünyanın dört bir yanındaki insanların en değer verdikleri kişilerle sürekli irtibatta kalmasını sağlamak” diye konuşuyor. “Nokia ile ortaklığımız sayesinde Nokia Lumia 920 and Lumia 820 cihazlara özel uyarlanmış farklı bir kullanıcı deneyimi sunacak olmaktan dolayı heyecanlıyız'


alıntı:haberimport
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan


Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Oyunlar kısmında pek bir şey bulamadım:D
 
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:oha: 7bin den 100bine mi?

Konu için teşekkürler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt