spartuas Üye 'TUĞ'' Alıntı: allah zihin açıklığı versin Genişletmek için tıkla ... Her ne kadar soruları yapsakda. Nokia bu türklere mutlaka jest yapacaktır. Nokia işte uğraşmaya değmez. 15 soru kala bıraktım. 5 sorunun 1 i doğruydu hatırlıyorsam
'TUĞ'' Alıntı: allah zihin açıklığı versin Genişletmek için tıkla ... Her ne kadar soruları yapsakda. Nokia bu türklere mutlaka jest yapacaktır. Nokia işte uğraşmaya değmez. 15 soru kala bıraktım. 5 sorunun 1 i doğruydu hatırlıyorsam
chakal58 Üye Konu Sahibi spartuas' Alıntı: değerli cevapların için sağol ama kimse ilgilenmiyor bn hariç Genişletmek için tıkla ... Ben yaptığım şeyi her okuyan teşekkür etsin, övgüler yağdırsın diye yapmıyorum. Bak bir kişi bile olsa ilgileniyormuş.Benim için problem yok yani...
spartuas' Alıntı: değerli cevapların için sağol ama kimse ilgilenmiyor bn hariç Genişletmek için tıkla ... Ben yaptığım şeyi her okuyan teşekkür etsin, övgüler yağdırsın diye yapmıyorum. Bak bir kişi bile olsa ilgileniyormuş.Benim için problem yok yani...
spartuas Üye chakal58' Alıntı: Ben yaptığım şeyi her okuyan teşekkür etsin, övgüler yağdırsın diye yapmıyorum. Bak bir kişi bile olsa ilgileniyormuş.Benim için problem yok yani... Genişletmek için tıkla ... Ok reis
chakal58' Alıntı: Ben yaptığım şeyi her okuyan teşekkür etsin, övgüler yağdırsın diye yapmıyorum. Bak bir kişi bile olsa ilgileniyormuş.Benim için problem yok yani... Genişletmek için tıkla ... Ok reis
cardanadam Üye 'TUĞ'' Alıntı: allah zihin açıklığı versin Genişletmek için tıkla ... allaha şükür zihnim açık ----------Eklendi @ 20:10:19 ---------- Yazıldı @ 20:08:10 ---------- gökten şey yağsa bizim başımıza şey düşer oda yerden seker şeyimize kaçar boş işler bunlar
'TUĞ'' Alıntı: allah zihin açıklığı versin Genişletmek için tıkla ... allaha şükür zihnim açık ----------Eklendi @ 20:10:19 ---------- Yazıldı @ 20:08:10 ---------- gökten şey yağsa bizim başımıza şey düşer oda yerden seker şeyimize kaçar boş işler bunlar
ozelbaris Üye Bugünkü yanıtı bilen var mı? Which recently released phone is our most eco-friendly Nokia yet?
chakal58 Üye Konu Sahibi ozelbaris' Alıntı: Bugünkü yanıt: Nokia 5800 XpressMusic Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...