android yüklenmez dayı imkansız b işlemci hızları düşük ve gpu larda düşük android i hayatta yüklüyemessin örneğin n97symbiana android programı yükleyebilen babayiğitte warmı...sis değil direk android programı ...yapabilen babayiğit varsa buyursun dayı...!
dayı naptın ya n96 patlamasınişlemci hızı nın düsük olması önemli değil.telefon donanımından anlıyosan sahte slave yaparak harici disk oluşturdunmu ramde artar işleçci hızıda şu anda bendeki n96 nın işlemci hızı 720 mhz ...normalden nerdeyse 2 bucuk kat hızlı...
gerçi işlemci hızı artsada birşey farketmez symbian oyunlarının kalitesi oldukça düşükN96'ın kendi bataryası bile günü çıkarmıyor,kaldıki android olunca 2 saate biter.
Olma yolu var oda box ile ama kendi yazılımı yazarsanız,öyle yapanı zaten nokia havada kapar.
Bence bir video koyun,hem öylelikle daha fazla kitleye ulaşılır.Hemde o video'yu görenler size telefonlarına program yüklettirir2000 amp pil kullanıyorum box ile yapabilirsin ama başka yoluda war yapmanın...nasılki pc bozuldugunda harddiskteki bilgileri gorebiliyosan telefon bozuldugunda başka işletim sistemi yükleyebilirsin yolunu bilirsin.istersen işletim sistemini tamamen silersin tel açılmaz...işletim sistemi olmadıgı icin ama baska işletim sistemi yükleyebilirsen açılır.

bende 3310 lara ios yukluyorum 50 tl![]()