nokia yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rubenix

rubenix

Üye
    Konu Sahibi
nokia yazılım
nokia symbian os tabanlı tüm telefonlarınıza yazılım atılır istenilen uygulamanın signed ve unsigned hali teslim edilir tüm sürümler garantili hacklenir kaydı yaptırılır...
isteyenler ulaşabilir ...pm ile

V/RS

V/RS

Üye
Dayı senin o dediklerini burda herkes kendi yapıyo burdan sana ekmek çıkmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Burak
rubenix

rubenix

Üye
    Konu Sahibi
symbiana android programı yükleyebilen babayiğitte warmı...sis değil direk android programı ...yapabilen babayiğit varsa buyursun dayı...!

futbol123

futbol123

Üye
symbiana android programı yükleyebilen babayiğitte warmı...sis değil direk android programı ...yapabilen babayiğit varsa buyursun dayı...!
android yüklenmez dayı imkansız b işlemci hızları düşük ve gpu larda düşük android i hayatta yüklüyemessin örneğin n97

rubenix

rubenix

Üye
    Konu Sahibi
işlemci hızı nın düsük olması önemli değil.telefon donanımından anlıyosan sahte slave yaparak harici disk oluşturdunmu ramde artar işleçci hızıda şu anda bendeki n96 nın işlemci hızı 720 mhz ...normalden nerdeyse 2 bucuk kat hızlı...

futbol123

futbol123

Üye
işlemci hızı nın düsük olması önemli değil.telefon donanımından anlıyosan sahte slave yaparak harici disk oluşturdunmu ramde artar işleçci hızıda şu anda bendeki n96 nın işlemci hızı 720 mhz ...normalden nerdeyse 2 bucuk kat hızlı...
dayı naptın ya n96 patlamasın :D gerçi işlemci hızı artsada birşey farketmez symbian oyunlarının kalitesi oldukça düşük

rubenix

rubenix

Üye
    Konu Sahibi
n96 orjinalinde son sürüm yüklü slave diskte android 2.3 gingerbread yüklü. teli açarken karşıma 2 yol çıkıyo os taban ve android taban hangisiniseçersentelefonodonanım üzerinden başlıyor.eet oyun kalitesi düsük ama playstation oyunlarını oynadıgımdan kalite daha iyi

maxirabit

maxirabit

Üye
N96'ın kendi bataryası bile günü çıkarmıyor,kaldıki android olunca 2 saate biter.
Olma yolu var oda box ile ama kendi yazılımı yazarsanız,öyle yapanı zaten nokia havada kapar.

rubenix

rubenix

Üye
    Konu Sahibi
N96'ın kendi bataryası bile günü çıkarmıyor,kaldıki android olunca 2 saate biter.
Olma yolu var oda box ile ama kendi yazılımı yazarsanız,öyle yapanı zaten nokia havada kapar.

2000 amp pil kullanıyorum box ile yapabilirsin ama başka yoluda war yapmanın...nasılki pc bozuldugunda harddiskteki bilgileri gorebiliyosan telefon bozuldugunda başka işletim sistemi yükleyebilirsin yolunu bilirsin.istersen işletim sistemini tamamen silersin tel açılmaz...işletim sistemi olmadıgı icin ama baska işletim sistemi yükleyebilirsen açılır.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
2000 amp pil kullanıyorum box ile yapabilirsin ama başka yoluda war yapmanın...nasılki pc bozuldugunda harddiskteki bilgileri gorebiliyosan telefon bozuldugunda başka işletim sistemi yükleyebilirsin yolunu bilirsin.istersen işletim sistemini tamamen silersin tel açılmaz...işletim sistemi olmadıgı icin ama baska işletim sistemi yükleyebilirsen açılır.
Bence bir video koyun,hem öylelikle daha fazla kitleye ulaşılır.Hemde o video'yu görenler size telefonlarına program yüklettirir:)

V/RS

V/RS

Üye
Garip :D

hakan_710

hakan_710

Üye
ciddi olamazsın dediklerine görmeden çocuklar bile inanmaz milletle kafa mı buluyon yoksa eğer dediklerini yapabiliyosan video olarak kanıtla bizde seni reklam edelim ücret karşılığı yaparım diye bu konuyu açtığına göre ne kadar reklam o kadar para yani anlayacağın :islik

Emre-45

Emre-45

Üye
bende 3310 lara ios yukluyorum 50 tl :D

denizci535

denizci535

Üye
arkadas bir video paylasda gorelim....

bekiryimaz

bekiryimaz

Üye
n82 ye de oluyormu

hamdi9393

hamdi9393

Üye
5800ı android yaparsan ne kadar istiyosan vereyim

V/RS

V/RS

Üye
ya bırakın salladı salladı kaçtı işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt