Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

kardeşlerım ben nokıa 2760 modelı ıcın tr kodları arıyorum yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

kardesım ben nokıa 2760 modelı ıcın tr kod arıyorum yardımcı olurmusun

e50 de olmuyo bunlar program telefonu görmüyo scan error veriyor

kırac78

Üye
kardes bu program da scan da hata verıyor bende telefonun versıyonu falan yazmıyo nedendır

farkmefi

Üye
Yüklemeyi nasıl yapacam kardeş

benimki eror dio phonede scan yapınca ((

arkadaşlar n95 8 gb için yokmu bu türkçe versiyon

mgursoy

Üye
Bende 5310 kullanıyorum diğer arkadaşlarda olduğu gibi scan yapınca eror hata veriyor, lütfen yardımcı olurmusunuz (ACİLLLLL)

mgursoy

Üye
evet arkadaşlar özellikle 5310 teller için mensis programında eror hatasının nasıl çözüme kavuşulcağını ben çözdüm. Eğerki isteyen arkadaşlar varsa (babaerdem70@hotmail.com) adresinden bana ulaşabilirler. isteyen arkadaşlara nasıl yyapılcağını detaylı olarak mail atabilirim.

siyanoz

Üye
AkreP_Kral güzel anlatmış eline sağlık ben faydasını gördüğüm bişeyler eklemek istiyorum.
babaerdem70@hotmail.com ve varer23'ten alıntıdır.

Merhaba arkadaşlar biliyorum forumlarda basit olarak üzerinden geçip şöyle yapın böle yapın diye kolayca geçiştirilmiş, ama ben sizlere özelliklede 5310 kullanıcıları ve diğer Nokia kullanıcılarının menülerini nasıl Türkçe yapacaklarını detaylı olarak anlatacağım. Öncelikle telinizin muhakkak yedeğini alınız (bu işlemi ya telinizin içindeki menüden yararlanarak yada Nokia.com.tr adresinden Nokia Pc Suite indirip Pc ye yükleyerek yapabilirsiniz.) Birde unutmadan teliniz muhakkak suretle şarzı fll dolu ya da şarz cihazınıza bağlayınız.
Şimdi;
Nemesis Service Suite

veya

adresine girerek orda verilen nemesis programını pc indirip kuruyorsunuz. Kurma işleminden sonra telefonunuzu pc ye bağlayın ve nemesis programını çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra sağ üst köşede bulunan scan (mercek)tuşuna basıyoruz sonra da phone info tıklıyoruz. Ardından orta da bulunan scan tuşuna basıyoruz- zaten göreceksiniz hemen aşağıya telin ID nosu ve yüklü olan versiyon bilgilerini verecektir.(biraz bekliyoruzki prodact code ---- görünsün) Sağ tarafta bulunan prodact code olan yere almış olduğunuz telinize uygun olan kodu (6300 için:05376255310 olanlar için 0546966)giriyor ve yanında bulunan enable kutucuğunu işaretliyoruz ve write tuşunu tıklıyoruz.Read ile kontrol ediyoruz.Şimdi bu programı kapatabilirsiniz.
Şimdi yapmanız gereken telinizi yeniden güncellemektir. Bu neden gerekli diye soranlar için: telinize yeniden uygun olan Türkçe kodunu girdiniz ve şimdi bu yeniden güncelleme yaparak yeni düzene gelmesini sağlıyoruz.
Nokia Software Updater

Şimdi arkadaşlar buraya kadar her şey normal bi şekilde olanlar için; birde nemesis programını kurup ta sürekli EROR hatası verip teline Türkçe kodunu yazamayanlar için yardımcı olalımJ
Öncelikle pc suitinizin telinizi tanıdığına emin olun ve pc suitinizi ile nemesis progamını kapatın. Masaüstünde bulunan (bilgisayarım sağ tıklıyorsunuz; donanım/aygıt yöneticisi) burada bağlı noktalarına geliyoruz. Göreceğiniz gibi telinizin bağlı olduğu bir bağlantı noktası mevcuttur. Teliniz hangi bağlantı noktasında ise orayı sağ tıklıyoruz ve güncelleştir ve ya çalıştır diyoruz. İşlem bittikten sonra nemesis programını yeniden açıp yukarıda yaptığım işlemi baştan başlarsanız göreceksiniz ki artık EROR hatasını vermeyecektir. Ve bundan sonraki işlemler sırasıyla takip ediniz.
Bir hatırlatmada bulunayım, güncelleme işlemini yaparken hafıza kartınızı çıkarmanıza gerek yok…
İnşallah işinizi görmüştür

bu problemi nasıl çözeriz
hard-reset veya soft-reset telefonlara nasıl atılır
sitede nerede anlatılıyor

gelweri

Üye
arkadaşlar benim telefon da güncelleyince ingilizce oldu. Ama bu program benim telefonu "scan "deyince görmüyor. anladığım kadarıyla bunu da buradaki arkadaşlar yaşamış.
cevabı verilmemiş bri soru olarak kalmış.
Yardımcı olursanız sevinirim.

lanet olsun atar mısınız beni bu formdan rica etsem !!

n72 için bişey bulun kesin çözüm olsun allah rızası için her defasın da pc telefonu görmüyo yardımmmmmmmmmmm edin ben atakan

en sonunda guncellestırme yapmıyor Neden ?
aynı sürüm zaten var dıyor ve guncellestırmıyor ?

bende de güncelleştirme var zaten diyor gerek yok tekrar güncelleştirmeye diyor ne yapmalyım kaldı tel ingilizce

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş bende 6680 var o na programdan türkçe kodunu yazdım ama şimdi de güncelleyemiyom en son gücellemniz var güncellemeye gerek yok diyor lütfen bi yardım edin
buyurun bi arkadaşta daha aynı sorun var....... b çözümü yok mu bunun yeni yazılmımı bekliycez

ya bilader bune yaa bi kıytırık program vermişssin error veriyo oda okumuyo burda milletin vaktini çalıyosun bide emeğe saygı çıktı sanki yallavardık sana bunu oraya koy diye koyma sanene
beceremediğin işim başına niye geçiyosun

cumalim

Üye
meraba arkadaş senden bir ricam olacak telefonumu güncelleştirdim dil ingilizce oldu telefonun kendi özelliginde türkçe dil eklenmemiş siteye koydugun program indirdim kurdum söylediklerini aynen yaptım imeil numarasıda çıktı kod numarasıda çıktı bir türlü uygulayamadım elektrikler kesilince yarıda kaldı tekrardan aynısını yaptım bu sefer imeil numarası kod numarası gözükmüyor altta error diyor bir yardımcı olurmusun email im cumali01c@hotmail.com yardımlarını bekliyorum

Varya yeni konu açtım.. dile getirdim bu konuyu buraya bu kadar yazdım günlerdir bekliyorum tekl hala ingilizce yok mu bi çözümü bu işin yeni yazlılm atamıyoruz kodu değiştirdik de yazlım güncel diyor gerk yok güncellemeye telefoncu 10 ytl istiyor. yapmaya yazıjk günah arkadaşlar bi yazılımı güncllycek 10 ytl alacak.....

kral2005

Üye
teşekkürler sağol türkçe oldu telefonum arkdaşşşşşşş