Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

swango

Üye
yeahhhhhhhhhhhh sonunda yaptım...dostum ellerine sağlık böyle bi çalışma ve paylaşım için..
telefonum 6630 hemde müzik edition oldu süperrrrrrrrrrrrrrrr..

cnsxxx

Üye

ya ben zaten güncelleştirme yaparken telefonum ingilizce oldu tekrar güncelleştirme yaparsam yine ingilizce olmaz mı??

nokia n82 telefonumu güncelledim. dili ingilizce olmuştu. daha sonra forumda aradım bu konuyu buldum.
teşekkür ederim konu anlatımında yazan şeyleri aynen yaptım
oldu.
ancak benimki biraz farklı oldu. nokia telefonlarda error hatası veriyor. bende de aynısı olmuştu.
nemesis programını güncel versiyonunu ve nokiatools diye bi program var bunları indirmelisiniz.

nemesis service suite ve nokiatools programlarını indirdikten sonra telefonunuzun nokia pc suite ile bağlı olmadığından emin olun. bağlıysanız bağlantınızı kesin. daha sonra nokiatools programını çalıştırın ve normal butonuna tıklayın sonra scan ı tıklayın telefon bilgileriniz çıktıktan sonra nemesis programını kurun ve çalıştırın. daha sonra arkadaşımızın ilk sayfada verdiği anlatımı uygulayın. nokiatools programını işleminiz bitinceye kadar AÇIK kalsın. daha sonra telefonunuzu güncelleyin. bi defa da kapatıp açın türkçe olacaktır.

n 82 türkçe dil kodu
0518160
0550370
0551514 EN İŞE YARAYAN BU

selam ben pc ye indirdim ama telefonu görmüyor hata oluşuyor ne yapmama lazım..?

ergunx

Üye
Agalar pro telefonu gormyor bi yardm edin ltfen. Tel n70.

çok teşekkür ediyorum kardeş

paylaşım güzel ve faydalı ama program benim 6630 da error veriyor yani anlattığınız gibi olmuyor....

--------------- Ekleme ---------------

usta iyi güzel anlatmışsın ama nemesis ile nokia tool çakışıyor galiba bilgisayar hata veriyor.. ve her iki programı ayrı ayrı kurunca error veriyor... anlıyacağınız çalışmıyor

3. işlemde scan butonuna basınca hata veriyor.imei kodları çıkmıyor.yardım lütfen.

ibrahide

Üye
yurt dışından gelen ingilizce nokia 6680 telefonum için bu program çözüm mü acaba?

nokia 6630da oyguladim programdan tam sonuc aldim tesekkur ediyorum paylasim icin

bardoox

Üye
bnm telefonum n73 ama scan dediğimde error veriyor nasıl yapabilirim ??

metem71

Üye
arkadaslar e66 nemesıs gormuyor

bu güzel anlatımınız için teşekkürler...

heruf02

Üye
bir türlü yapamadım her iki işlemde de hata veriyo rm-428 den olabilir mi acaba
yine de teşekkürler

hamdi38

Üye
denedim olmadı busy yazıyor öyle kalıyor