Kardeş benim n70 var önce bu işlemeleri yapmadan güncelleme yaptım tlf ingilizce oldu sonra senin tarifi gördüm product code'u değiştirdim tekrar güncelleme yapmaya çalıştığımda tlf için yeni güncelleme olmadığı için tekrar güncelleme yapamadım.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşım şimdiden teşekkür ederim.
bende aynı duruma düştüm ve çıkamıyorum n73 ü güncelledim ing oldu nemesisle kodu değiştirdim güncelleme yapamıyorum çık tuşu geliyor son güncellemenin kaldırılması veya çözümü bilen varmı
ben güncelleme yaptıım sırada telefonu tekrar kapatıp açın diyor ama ben telefonu kapatamıyorum .. bataryayı çıkarıyorum takıyorum usb kablosunu takıyorum ama sürekli aynı işlemi yapıyorum olmuyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuzz((
ben güncelleme yaptıım sırada telefonu tekrar kapatıp açın diyor ama ben telefonu kapatamıyorum .. bataryayı çıkarıyorum takıyorum usb kablosunu takıyorum ama sürekli aynı işlemi yapıyorum olmuyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuzz((
Arkadaşlar benim telefonum yurtdışından geldi yalnız usb kablosunu bağladığımda okumuyor bilgisayar. Hiç bir tepki vermiyor, aynı durum yurtdışından gelen tüm x3 telefonlarımda var. Nasıl çözebilirim aceba?
ya ben n73 e güncelleme yaptım en sona yetişmedem telfon kablo bağlantısı kendi kendiliğinden kesildi ve işlem tamam oldu sonrada güncelleme olmadı dedim yinede tekrar güncelliyim sonrada 15 dk bekle dedi ben dedim yine olmaz galiba kablosunu çektim daha telefon açılmıyor neden acaba bana bir yardımcı olabilrmisin arkadaşalr yardım için memnun olurum