Nokia Yardım Hattı

Sponsorlu Bağlantılar

pfffamq

pfffamq

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Yardım Hattı
Nokia ile ilgili tum sorunlarınızı

0(212) 337 17 17 destek hattını arayarak sorabilirsiniz.ancak saat 09:00 ile 18:00 arasında cevap alabiliyorsunuz.

yardımcı olabilecek bişi yaptıysam ne mutlu bana:aman2:

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

Master_Evil

Master_Evil

Üye
kardeş boşver o numarayı o kadar bekletiyolar fatura çok feci gelio git en yakın telefoncuya ona anlat derdini daha kolay

LIMAHL

Üye
MERHABA NOKIA N95 Telefonum da antivirus yükledikten sonra donmalar ve resetlemeler basladı , an kullanılamıyor gibi ..,N95 İN RESET leme gibi bir seçeneği var mı.software yuklemede secenegine gelene kadar telefon donuyor.
bu konuda bilginiz varmı. telefonda fsecure var dı , internetden teknotrient antivirusu yukledim son ra telefon resmen off durumda
bilgin için tesekkürler

oflu.6134

oflu.6134

Üye
ya nıeee 3230 prgramı yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

polat_ketur_76

Üye
arkadaş doğru söylüyor telefondan aramayalımbence internete girip oradan yararlanalım bil için teşekkürler

romant_58

Biz Çok Şanslıyız Burda Nokia Club Var Her Sorunda Gidebileceğimiz Cihaz Garantiliyse Garanti Kağıdı Olmadan Garantiye Gönderme İmkanı İmei Numarası Yeterli Oluyor Eğer Cihazınızın Arkasında Nokia Kom. Garantisi Altındadır Yazıyorsa

utdmurat

Üye
arkadaşlar bende yaklaşık 8 aydır n95 8gb kullanıyorum benim telefonumdada restlemeler başladı yardım lütfen...

mami24

mami24

Üye
saol paylaştığın için

cadimm

cadimm

Üye
arkadaşlar bende yaklaşık 8 aydır n95 8gb kullanıyorum benim telefonumdada restlemeler başladı yardım lütfen...

Bende N73 >KUllanıyodum BEnimde Telefonum Kendi KEndini Resetliyodu Bİ sür Öle İdare Ettim AMa Baktım Olucak Gbi değil servise yolladım sana tavsiyem servise yolla zaman kaybetmeden ;););)

tncydnmz

Üye
kvk teknik servis hiç yardımcı olmuyor telefonum 5 aydır servise gidip geliyo kullanamadım

eQooo

eQooo

Üye
saçmalık bu numaralar...bi samsung için aramıştım bi şeye yaramadı...zaman kaybı deim...uğraşmayın...

veysveysveys

Üye
Arkdaşlar benim nokia 5310 telefonum uzun zamandır serviste idi yapamamaışlar üretici firmadan değişim onayı alındı diyorlar telefon değişecek fakat bildiğim kadarı ile 5310 sıfır üretimi yok bu değişim nasıl neyle olacak merak ediyorum daha önce başına böyle bişey gelmiş veya bilgisi olan bi arkdaş yardımcı olursa minnettar olurum

Neverex

Üye
kardeş boşver o numarayı o kadar bekletiyolar fatura çok feci gelio git en yakın telefoncuya ona anlat derdini daha kolay

Aynen fatura kabartıyorlar arkadaşın dediği gibi git bir telefoın bayiine derdini anlat en iyisi :oke:

BODY320

Üye
nokıa destek hattını aradım bır suru konturum gıttı nokıa n 97 tel var guncelleme yaptım yuklenmıs navıgasyomn kayboldu garantıye gonderecek adres bulamıyorum ne cıns telefonmus hıc memnun degıl

Takipçi Satın Al

Üst Alt