Nokia X7 güncelleme sonucu turkçe dil gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wordlock

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X7 güncelleme sonucu turkçe dil gitti
arkadaşlar telefonu arabistandan aldım ordaki arkadaşlar telefona turkçe dil yükledi, yaklaşık bir hafta önce güncelleme geldi telefonuma pc ile günncelleyin dıyordu , gündelledim şimdide telefon ingilizce ayarlar kısmına baktım turkçe dil yok ne yapmam lazım nasıl kurtulcam bu durumdan

motexx

motexx

Üye
telefona flash atman lazım....navifirmde türkçe x7 var.

hakan_710

hakan_710

Üye

navifirmden işaretlediğim sürümlerden birini indirip phoenix le yazılım atacaksın . yardım istersen pm (özel mesaj) at yardım edeyim.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
spartuas

spartuas

Üye
1- Panik yapmanıza gerek yok. Telefonun yurddışı çıkışlı. Türkiye çıkışlı olsaydı bu sorunu yaşamazdın.

2- Artık telefondan güncelleme yapmayacaksın. Artık flashlama yöntemi ile kuracaksın. Eğer gerçekten istiyorsan başka yöntem yok. Şunuda belirteyim; Çoğu uygulama vs.vs ingilizce dilinde yükleniyor. Ama zamanla bu sorun gidecektir :oke:

3- Forumda gerekli anlatımlar mevcuttur. Şuan için yardım edemicem. Benim telefonumda Finlandiya'dan gelme. Her güncelleme sonrası dil ingilizce oluyordu. Ve flash atarak düzelttim.

4- Türkçe dili flash yoluyla getirdin diyelim. Ve bir üst sürüm çıktı. O sürümü bilgisayardan güncellersen telefonun dili tekrar ing olur. Ve türkçe dil bulunmaz. Yapman gereken tek şey Kendi ülkemize çıkınca o product koduna uygun flashı atman yeterli olacaktır. Türkçe dil olur telefonun.

5- Bu flash işine bulaşırsan böyle gitmeni öneririm. Her zaman flash iyidir. Şunuda unutma %50 telefonunun çökme ihtimali vardır. Frumda ara bulursun.

Yardımcı olduysam ne mutlu :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
naviden indir tr anna yı bas flashı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt