• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia X6'nın, Türkiye'de Satışlarına Başlanıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X6'nın, Türkiye'de Satışlarına Başlanıldı!
Nokia’nın düşük gelirli aileler için hazırladığı mobil cihaz serisi olan X serisinin müzik odaklı cep telefonu olan X6, Türkiye sınırları içerisinde satışa sunuldu. Dış tasarımıyla ve dış tasarımı ile bütünleşmiş olan Symbian OS 9.4, Series 60 v5 arayüzü ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken cihazda, 434 MHz frekans hızında çalışan ARM 11 işlemcisine yer verilmiş.

( Nokia X6'nın kırmızı ve beyaz renk tasarımı )

3.2 inç genişliğinde ve 360 x 640 piksel çözünürlüğünde bir görüntü kalitesi sunan ekrana sahip olan cihazda, görüntülemedeki kalitenin en üst seviyesini yaşamanız için 5 megapiksel çözünürlüğünde Carl Zeiss Lens, oto fokus ve çift LED flaş teknolojilerini kullanan bir kamera mevcut. 16 Gigabayt kapasitesindeki dahili hafızası ile birlikte harici hafızaya gerek duymayan cihaz, 128 Megabayt kapasitesinde bir RAM’e sahip.

( Nokia X6 mavi tasarımına ait bir görsel resim )

Bluetooth v2.1 teknolojisi sayesinde çok kısa süreç içerisinde kablosuz veri aktarımına destek sunan cihaz, veri aktarımı için kablolu olarak ise v2.0 MicroUSB teknolojisine de destek sunuyor. A-GPS desteği sunan GPS uygulmasına ve 3.6 Mbps hızında 3G bağlantısına sahip olan Nokia X6’da Java MIDP 2.1 teknolojisinin alt yapısına da destek veriliyor. Cihazın Li-Ion 1320 mAh isimli bataryası 420 saat bekleme, 6 saat ise görüşme yapabilme olanağı ile birlikte dikkatleri üzerine topluyor.

( Nokia X6'nın yan açıdan görünüşü )

1 yıllık Ovi Müzik aboneliğiyle birlikte satışa sunulan Nokia X6’nın kutu içeriğinde ise; Nokia X6, Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı (AC-8), Nokia Bağlantı Kablosu (CA-101D), Nokia Stereo Kulaklık (WH-701), kullanım Kılavuzu ve Mini DVD yer alıyor. 710 Türk Lirası'na satışa sunulan cihazın kısa bir süreç içerisinde Turkcell ile birlikte anlaşmalı olarak satışa sunulması bekleniyor.

sawass

sawass

Üye
bedava müzik olması süper ayrıyetten kapasitif ekranda ii olmuş

draugar_lp

draugar_lp

Üye
düşük gelirli aileler için 710 tl :)) şaka mı acep?

alicem123

alicem123

Üye
Acaba neden bukadar ucuza satışa sunuldu ?

Scudrox

Scudrox

Üye
Hmm gayet uygun ve makul olmuş asgari ücretle geçinen aileler için ideal sadece bir ay aç kalmaları gerek nokia çok düşünceli.

Yine symbian yine symbian. Nokia boşuna uğraşıyor kendine yazık ediyor. Ram özürlüsü symbianla hayatta Iphone u geçemez.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
düşük gelirli aileler için 710 tl :)) şaka mı acep?

türkiyede 710 ise yarısını düşelim 350 lira civarı demek yurt dışında telefonun fiyatı :) buda bu özelliklere gayet iyi bu kadar saçma verğiler getirenler utansın (neredeyse aldığımız havanın vergisiniödüyoruz.)

61semih

61semih

Üye
Hmm gayet uygun ve makul olmuş asgari ücretle geçinen aileler için ideal sadece bir ay aç kalmaları gerek nokia çok düşünceli.

Yine symbian yine symbian. Nokia boşuna uğraşıyor kendine yazık ediyor. Ram özürlüsü symbianla hayatta Iphone u geçemez.
bu paranın yarısını bıle kale alsanız asgarı ucrete gore yıne cok pahalı 30 gun deılse 15 gun ac kalmaları gerekır bu telefonun turkıye fıyatlarına gore bu ozellıklere fıyatı ıyı ama ıfade yanlıs olmus :D

GANG BANG

GANG BANG

Üye
bi du şu vergiler olmasa :( aldığımız telin %30 u vergiye gidiyo.

omerozel34

omerozel34

Üye
Türkiyenin ayakta kalması zaten vergiye dayanıyor. AB ye girersek devlet çoğu vergiden muaf kalacak o zaman ne olacak bilmiyorum

kemal21

kemal21

Üye

dostum uyan artık nokia nın ram özürlüsü telefonu dediğin cihazlarda kullanıcı ram i genelde 60-70mb civarı iken bu miktar iphone 3g de 20 mb iphone 3 gs dede 60-70 mb civarı
iphone u öne çıkaran şeyler ise işlemcisi ve 3 tane 3d hızlandırıcısı olması
ama n900 de donanım olarak iphoneden daha üstün 1gb ram var bu cihazda eğer herşey ram se n 900 al derim ayrıca iphone o kamera ve garip hoparlöre rağmen kesinlikle iyi bir telefon olarak görülemez
iyi günler dilerim

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Bukadar Vergi Olduktan Sonra Ucuz Mu Diyosunuz Rusyada Adamlar Çalışanlarına Bedavaya Veriyo...

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
wifi yok we ucrette fena

rapman

rapman

Üye
güzel telefon gerçekten.ve de düşük gelirli aileler için 710 TL gerçekten çok uygun :)

Scudrox

Scudrox

Üye
dostum uyan artık nokia nın ram özürlüsü telefonu dediğin cihazlarda kullanıcı ram i genelde 60-70mb civarı iken bu miktar iphone 3g de 20 mb iphone 3 gs dede 60-70 mb civarı
iphone u öne çıkaran şeyler ise işlemcisi ve 3 tane 3d hızlandırıcısı olması
ama n900 de donanım olarak iphoneden daha üstün 1gb ram var bu cihazda eğer herşey ram se n 900 al derim ayrıca iphone o kamera ve garip hoparlöre rağmen kesinlikle iyi bir telefon olarak görülemez
iyi günler dilerim

Arkadaşım senin o 60-70 mb ram var dediğin telefonda kaç kere yetersiz hafıza hatası aldığımı bi ben bilirim. Hiç bir uygulama açık değilken bile telefon ağarlaşıyor. Bide tema kullanıyorsan Allah sabır versin ohoo yandın yandın.
Güzel kardeşim ben performans alamadıktan sonra GeForce ekran kartı taksa kaç yazar. Iphone kadar muhteşem bir cihaz olacaksa 5 mb hafızayada razıyım

kemal21

kemal21

Üye
Arkadaşım senin o 60-70 mb ram var dediğin telefonda kaç kere yetersiz hafıza hatası aldığımı bi ben bilirim. Hiç bir uygulama açık değilken bile telefon ağarlaşıyor. Bide tema kullanıyorsan Allah sabır versin ohoo yandın yandın.
Güzel kardeşim ben performans alamadıktan sonra GeForce ekran kartı taksa kaç yazar. Iphone kadar muhteşem bir cihaz olacaksa 5 mb hafızayada razıyım
zaten ben nokia ya iyi demiyorum gün geçtikçede daha kötüye gidiyor nokia bende yeni telefon alacam iphone 4g yi bekliyorum 4g çıkınca 3gs nin fiyatı düşer bende rahat rahat alırım sadece nokia yı kötü yapanın ram degil işlemci ve symbian işletim sisteminin başarısızlığı olduğunu anlatmaya çalışıyorum
ya bide ben iki yıl n 73 kullandım neredeyse hiç hafıza uyarısı almamıştım sanırım sürekli ram i tazeleyip reset attığım içindi ama zaten bende bu yüzden sıkıldım nokia dan ama n73 ün sesinide özleyeceğim doğrusu ama ne yapalım seninde söylediğin gibi nokia nın devri kapandı artıken azından şimdilik symbian 3 herşeyi yapabilir nokia yı batıradabilir kurtaradabilir bekleyip göreceğiz

Utku

Utku

Üye
süper n97 den pahalı sanıyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt