nokia x6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia x6
arkadaşlar knkam nokia x6 alacakta nasıl bir telefon tavsiye edermisnz sms ve müzik için kullanıyor telefonu aradada görüşme yapıyor o kadar birde fiyatı nasıl aşağı yukarı kvkdan almayı düşünüyor şimdiden teşekkürler

HakaN-06

Üye
Sıfır alacaksa hiç alma derim. Sıfırı nerden baksan 600-650 liradan alırsın o paraya çok daha iyi cihazlar var. Ama 2.el uygun fiyata alacak dersen öneririm. Arkadaşın sms ve müzik için telefon arıyorsa X6 iyi tercih olur. Ama oyun,uygulama..vs fazla bir şey beklemesin. X6 zaten müzik telefonu, kamerası bence gayet iyi, dokunmatiğide kapasitif ekran olduğu için son derece hassas

ben kullandım bu telefonu arkadaşında dediği gibi tam anlamıyla müzik telefonu,ondan daha iyi ses çıkaran cihaz daha görmedim ekranı zaten kapasitif söylemeye gerek duymuyorum(multitouch yok) .. bide tasarmı çok güzel...ama uygulama biraz kısıtlı zaten söylediklerine göre bu pek bi sorun olmaz...alırsa hayırlı olsun şimdiden

MrExpert

Üye
Bu teli az da olsa inceleme fırsatım oldu fotoraf konusunda gayet iyi oto fokusta var müzik konusunda gayet iyi zaten müzik telefonu 8/16 gb hafıza seçeneği de var film müzik doldurur içini... Birde benim en sevdiğim yönü kasası yanılmıyorsam aliminyum sağlam bir kasası var ele gayet iyi oturuyor... Kendi incelemem böyle...

Uygulama sıkıntısı yok yav oyun uygulama kalıbından oyun yok diye uygulama da yok mu demek istediniz.
S60v5 için envai çesit uygulama var.Ama oyunlar pek iyi degil zaten v5 telefonlar donanım özürlü haliyle oyun pek yok.
İkinci el olucaksa bende öneririm ama sıfır için gitsen sana 600-650 belki 700 bile fiyat çekebilirler.
Harika netlikte müzik dinleyebilir ama çıkıpta sokakta açmasın ses siddeti çin telefonları gibi degil.
Saglam mat bi arka yüzeyi var cizilme olmaz.Ön yüzey parlak ve çizilmeye dayanıklı ama yanlıs anlasılmasın gorilla veya normal cam degil parlak bir plastik ama cidden cizilmeye karsı dayanlıklı bi telefon yüzsütü kaç kez düstü ön panelde bir cizik bile yok.Kamerası ise;N8 ve N86'dan sonra gördügüm iyi kameralı telefon.
350-400 arası temiz bir x6 buldugunda mükemmel bi alısveris yapmıs olur arkadasın.

Türe

Üye
güzel cihazdır özellikle müzik konusunda

Kasa saglam ama aliminyum kasa degil bu arada..

Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar teknosada 400 tl

Bmw x6 araban olucak ve bu telefonu kullanacan

CorbyW

Üye
ben 8 gb ını 670 e aldım. Ötv zammından sonra 16 gb'ı 870 ti. 8i ise 840 olabilir.

c3 ile x6 nın sesini karşılaştırmışlar

Bana göre kapasitif ekranı çok iyi.5MP kamerasıda cabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...