nokia X6......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
nokia X6......
ARkadaşlar ben nokia x6 almayı düşünüyorum haziran ayına kadar türkiye ye gelirmi nokia com tr de gözüküyor bu gelecek anlamına mı geliyor birde bu telefona sahip olan varmı var sa beni biraz bilgilendirebilirmi (telefon hakkında görüşlerini yazarak)

nokia x6 1.334 liraya gold da var. buradan bakabilirsin.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
ben normal elden veren marketlere gelirmi diye merak etmiştim ama genede saol

baranas

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha yorum alabilirmiyim lütfen kullananlar yazarsa süper olacak

onu alasıya n97 alabilirsin bence o daha iyi

O kadar para edecek bir cihaz gibi görünmüyor onun yerine n97 almak daha mantıklı gibi özellikle n97 mini tercih edilebilir, o kadar para verecek olsam iphone alırım şahsen..

Mygse

Üye
Asla ama asla N97 yi X6 ya karşılaştırmayın lütfen. Özellikleri olarak N97 ile eşdeğer gibi görünsede Kapasitif dokunmatik ekran (iphone daki ) teknolojisiyle N97 ye fark atıyor. Ayrıca "Comes With Music" kampanyasıyla istediğin şarkıyı anında ücretsiz olarak indirebiliyorsun.
Bende bayağı düşündüm 2si arasında ama bu özellikleri göz önünde bulundurursan X6 vazgeçilmez bir seçim olacaktır.
Benim açtığım konudaki yorumları da incelersen daha iyi bir fikir sahibi olursun
Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97

ya şimdi kampanyayı bosver o işe yarayacak bir şey diil şimdi heryerden programla bile mp3 indirirsin o önemli değil bence o fiyata değmez gibi n97 muhteşem telefon onu düşün bence

Mygse

Üye
ya şimdi kampanyayı bosver o işe yarayacak bir şey diil şimdi heryerden programla bile mp3 indirirsin o önemli değil bence o fiyata değmez gibi n97 muhteşem telefon onu düşün bence

kampanya olayı zaten ufacık bir ayrıntı. Fakat hepimiz N97 nin dokunmatik ekranının 5800 la aynı sistem olduğunu ve geri bir teknoloji olduğunu biliyoruz değil mi?
Kapasitif ekranlı X6 dururken asla N97 ye para vermem... Tek artısı klavyesi o da kullanışsız bir eklenti bence

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki sen hiç kullandım mı bu telefonu

Mygse

Üye
hayır fakat birsürü incelemesini okudum & izledim. Ve bu telefona aşığım

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki alınmasını tavsiye edermisin o kadar inceleme okumuşsun izlemişsin telefon hakkında ne diyorlar birde ne zaman geleceği hakkında bir bilgin varmı

Mygse

Üye
Tabikide tavsiye ederim. Şu an Türkiye de mevcut internet üzerinden alabilirsin. Para sorun değil diyorsan piyasada 2 telefon var zaten alınacak.
Nokia X6 32GB
iPhone 3GS 32 GB

Ama fiyat / performans yönünden X6 yı şiddetle öneririm !

baranas

Üye
    Konu Sahibi
ben büyük marketlere ne zaman gelebileceğini merak etmiştim ondan internetten alışveriş yapamam

Mygse

Üye
Bilmiyorum ne zaman gelir satış noktalarına. Internetten alışveriş yapmama nedenin nedir?

baranas

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartım yok ve pek güven miyorum

Arkadaşlar şu ana kadar üç tane dokunmatik telefon kullandım. İPhone 5800 samsung preston
Eğer n97 nindokunmatiği 5800 gibi ise o telefona verilen paraların hepsi ziyan.

Şu ana kadar dokunmatik ekranlarda İphone tek geçerim diğer dokunmatiklerle kıyas bile edilemez. Eğer x6 da iphone gibiyse bence x6

baranas

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonu kullanan yokmu yaaa

bu sitede de okudum kapasitif die bir özellik var telefonda 5800 da olmayan telefon ıphone gibi sadece parmakla dokunnca algılıyor. 5800 daki gibi her şeyle değil. ama ne kadar doğru ve kadar kullanışlı bilmiyorum. gönlüm x6 dan yana n97 çooookkk gereksiz bir telefon. o telefona o kadar para verceğinize e serisi alın daha iyi. x6 nette 750 800 civarı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...