Nokia X6 - Yardım...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flydragon12

flydragon12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 - Yardım...!
nokia x6 da nasıl wifi ayarları oluyor biri açık açık anlatırsa çok memnun olurum.. bir de yanda tuş kilidi için bir tuş koymuşlar bu hassas bişiye benziyo... yani her an bozulabilir. tuşa basmadan telefonu kilitleyip açabilirmiyim ..? çok saolun şimdidden :oke:

OğuzcanAbi

Üye
o zaman söliym ayara gerek yok menü+ayarlar+bağlantı+kablosuz wlan+modemini seç+ şifreni gir+ artık senindir

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar benim telefonda internete bağlantıda sadece evdeki modem var başka seçeneğim yok hepsini silmiştim onları geri nasıl yüklerim

OğuzcanAbi

Üye
nasıl silebilirsinki dostum anlamadım

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ya silinebilio bağlantı-hedeflerdeki internet erişim noktalarını flan hpsini sildim navigasyona ücretsiz bağlanmak için bağlanabiliyorum şimdi ama sadece wireless ağım var bağlantı olarak

begacce

begacce

Üye
Uygulamalar/sett. wizard/operatör burada otomatik olarak şebeke ayarlarını alır

Why Always Me

Why Always Me

Üye
wireless ten başka bağlantı noktam yok yani onların hepsini silmiştim geri nasıl yüklerim ??

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar birisi ayarlar-bağlantı-hedefler-İnternet'e girerek ordaki erişim noktalarını adresleriyle birlikte söyleyebilirmi bide ayarlar-bağlantı-hedefler-wap servislerine girerek ordaki erişim noktalarını yine adresleriyle birlikte yazabilirlerse sevinirim bendekiler silindide tekrardan yazmak istiyorum . NOT : Nokia dokunmatik telefon kullananlar yazarlarsa daha iyi olur teşekkürler ..

nomercy30

nomercy30

Üye
ben 3 aydir kullaniyorum x6 yi yandaki kilit tusu hic bi sorun olmadi hassas durduna bakma gayet saglam

forever_west

Üye
wireleesten internete baglanamiyorum wireless sifresini giriyorum connecting diyor ama baglanmiyor lutfen yardim

vuslat5807

Üye
|-)arkadaşlar benimde bir sorunum var x6 telefonum 3 sani sonra kendini kilitliyor tüm ayarlarına baktım ama yapamadımyardımcı olursanız sevinirim

kuzen2009

Üye
arkadaşlar bnde yurtdışından gelme x6 var bunun sensör sorunu vardı önce yeniden yükle oviden dediler yükledim olmadı daha sonra hard reset attım tel ingilizce oldu we artık hiçbir internet kaynağına bağlanmıyor(turkcell wap-wi-fi) lütfen yardımmmm :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt