Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia X6 v31.0.004 bu sürümü arıyorum navifirm de bulamadım!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
errant67
Üye
Konu Sahibi
Nokia X6 v31.0.004 bu sürümü arıyorum navifirm de bulamadım!!
şubat ta çıkardığı sürüm navi firm de benim kodda yok yardım lütfen
koruklu
Üye
Dün gece telefondan yazılım güncellemesine tıkladım 1 güncelleme buldu 8Mb a yakın indirdim telefon kendi kendini güncelledi V31.0.004 sürümünü yükledi
sadeddin46
Üye
navifirm ile indirdim ve su an ben kullanıyorum hem de HACK Yapılmıştır Hack dosyasını maxicep forumda bir arkadaş paylaşmış onuda içine ekledim Bende su an problemsiz yükledim kullanıyorum çok ste ücretli verdiği için Ben navifirm indirdim bu sadece yazılım diğer youtube ve benzer uygulamalar bulunmaz bilginiz olsun eğer elime geçerse ful Nokia X6 RM-559 EUROPE yüklediğim zaman onuda paylaşıma sunacağım bunda tüm uygulamalarda yüklü geliyor umarım işinizi görür hoşçakalı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ycl_59
Üye
bende var kırmızı sarı ve mavi versionu hangisi lazım size
karadas87
Üye
bana v31 kırmızı hackli versiyonu lazım...
aşık051
Üye
slm arkadaşlar bende nokıa x6 8 gb var bu bahsettıgınız yazılım güncelleme nedr tam anlayamadım bende yapabilirmiyım v31.0.004 sürümü gözküyor bundan daha iyi bir sürüm varmı yükleyebilirmiym