Nokia X6 V21 Kullanan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 V21 Kullanan Var Mı?
Arkadaşlar yeni sürüm çıktı ama daha bir kullanandan yorum göremedim.
Güncelleyen varsa yardımcı olabilir mi bir sorun var mı? Artısı eksisi var mı?

americanboy

americanboy

Üye
bende o telefon yok ama güncelliyenlerden duydum daha stabil çalışıyor vede ses kalitesi artırılmış biraz daha bir kaç ayarlamalar yapılmış

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
Kötü bir şey yok yani? Ses kalitesinin arttırılması iyi olmuş. Teşekkür ederim arkadaşım;) Bi konuna teşekkür ederim;)

vazquezzz

Üye
ses kalitesi zaten iyiydi hicbir degişiklik yok

americanboy

americanboy

Üye
azda olsa çıkışları daha iyi kendim baktım

Anußis

Anußis

Üye
Evet evet ses çıkışları daha güzelleşmiş güncellemenin üstüne bir hard format çekin telefonu kullanmaya başlayın mükemmel bir değişim olmus . Çok hızlanmış cidden menü geçişlerinde baya bir fark gözüme çarptı

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
Ses kalitsi daha iyi.Menü geçişleri daha hızlı.Ekranı çevirdiğin zaman dönmeler daha hızlı oluyor.Şu an için farkettiğim artıları bu.

Eksileri ise mesaj yazarken ekranı çevirince klavye/sayısal tuşlar değişeceği zaman ekranda bazen karışmlar oluyor.aynı şey menüde ve internet tarayıcısında da oluyor bazen.2 saniye falan sürüyor..

Anußis

Anußis

Üye
mesajlarda ve internette hiç öyle sorunum yok ... belki sis dosyaları fazla kuruluysa telefonu kastırıyordur

unloved

unloved

Üye
nokia da yanlış olmaz çünkü güncelleyince öncekine dönemezsin nokia bu yükün altına girmez V21 2 004 iyi şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt