Nokia x6 telefon açılmıyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 telefon açılmıyor yardım
Nokia x6 kullanıyorum telefon kapandıktan sonra açmaya çalışınca beyaz ekran ve nokia yazısı geliyor ve öyle kalıyo çözüm yolu bilen varmı? teşekkürler

cabbar100

cabbar100

Üye
Şu konuda aynı sorunu çözmüş arkadaş. Hard format atarak çözmüş sorunu. Fakat hard format sonucu kişisel dosyaların ve telefon hafızasına kayıtlı rehber, resim, video gibi şeyler silinebilir. Bunu denemeden önce diğer arkadaşların da yanıtını bekle.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/x6-acilmiyor-359412.html

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
Peki hard formatı nasıl atabilirim telefonuma zararı dokunurmu?

cabbar100

cabbar100

Üye
Telefondaki dosyaların ve rehberin silinebilir. Ben defalarca attım hard format bundan kaynaklı bir sorun olmadı.Ama dediğim gibi dosyaların rehberi falan silinebilir.
Hard formatı telefon kapalıyken, sırasıyla yeşil tuşa, kırmızı tuşa ve kamera tuşuna basılı tut, hala basılı tutarken Açma-kapama (power) düğmesine bas ve sim şifresi girme ekranı gelene kadar basılı tutmaya devam et. Sİm ekranı geldiğinde ellerini çekebilirsin. Bundan sonra Ülke ve saat ayarları falan gelir. Yani telefonun aldığın günki gibi tertemiz olur.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sorun çözüldümü?

OğuzcanAbi

Üye
Ne yaparken kapandı güncelleme yaparken mi

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
Sim kartın içindeki kişiler silinirmi?:S

--------------- Ekleme ---------------

hayır şarjı bitmişdi kapandı şarj ettm acmaya calıstım ama olmadı

cabbar100

cabbar100

Üye
Kendi telefonuma göre (5800xm) söyleyecek olursam sim rehberine birşey olmuyor. Ama imkanın varsa başka bir telefona kopyala sim rehberini.

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
Sizce atimmi hard format arkadaşlar?

Hard format attım teşekkürler hepinize yarında telefonu güncellicem tekrar teşekkürler:)

cabbar100

cabbar100

Üye
Sizce atimmi hard format arkadaşlar?

Hard format attım teşekkürler hepinize yarında telefonu güncellicem tekrar teşekkürler:)
Düzeldi değil mi kardeş? Öteki konuda verdiğim yanlış bilgi için kusura bakma bu arada :ehe

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
hard formatı at kardeş telefonuna yanlız format atmadan önce telefon hafızasında varsa video mp3 resim gibi verileri karta taşı yoksa hepsi silinir çünkü soft format atmıyorsun hard format olduğu için bütün veriler silinir ayrıca rehberide sim karta taşı yoksa onlarda silinir

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
Düzeldi değil mi kardeş? Öteki konuda verdiğim yanlış bilgi için kusura bakma bu arada :ehe

düzeldi resim ve müziklerim duruyo 1-2 program sılınmıs ama bazıları duruyo fakat ınternettekı nokianın sunmus olduğu facebook silinmiş onu telefonuma nerden yukleyebilirim

cabbar100

cabbar100

Üye
O dediğin facebook uygulama ise telefondan ovi store'a gir orda vardır büyük ihitmalle. Ve kardeş performansı nasıl oldu telefonun dokunmatiği, sesi, gpsi ... performans değişiklikleri oldumu. Bir ihtimal bende X6 alabilirim o yüzden soruyorum.

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
bende farklı pek bişey olmadı kardeşim zaten 3 hafta oluyodu telefonu alalı cıllop gibiydi hala cillop gibi ama eline x6 almamışsan hiç dokunmatiğin zevki bu telefonda çok iyi hissediliyor:D kamerası harika 16 gb hafızası olması çok iyi mesela arkadaşımdan oyun alıcam 10gb ise oyun direk telefonuma atıyorum flaş bellek gorevı de görüyo yani memnunum telefonumdan bu telefon açılması sorunu yaşamıştım sadece onuda çözdüm artk sayenizde:)

cabbar100

cabbar100

Üye
:oke:

sercanx6akar

Üye
    Konu Sahibi
:):):)

ustundogan

Üye
arkadaşlar yazdığınız yorumlar için çok teşekkürler x6 telefonumun yazılımını güncelledim açılmadı hrd formad işe yaradı:)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yazılım attırman gerekio servisten

rocklife

Üye
düzeldi de :D hepsi gitti düzelmese daha iyiydi :D

SilentOne

SilentOne

Üye
Telefondaki dosyaların ve rehberin silinebilir. Ben defalarca attım hard format bundan kaynaklı bir sorun olmadı.Ama dediğim gibi dosyaların rehberi falan silinebilir.
Hard formatı telefon kapalıyken, sırasıyla yeşil tuşa, kırmızı tuşa ve kamera tuşuna basılı tut, hala basılı tutarken Açma-kapama (power) düğmesine bas ve sim kodu girme ekranı gelene kadar basılı tutmaya devam et. Sİm ekranı geldiğinde ellerini çekebilirsin. Bundan sonra Ülke ve saat ayarları falan gelir. Yani telefonun aldığın günki gibi tertemiz olur.

hard fotmat at oldumu jap fwyi tekrar yükle

Üst Alt