Düzeldi değil mi kardeş? Öteki konuda verdiğim yanlış bilgi için kusura bakma bu aradaSizce atimmi hard format arkadaşlar?
--------------- Ekleme ---------------
Hard format attım teşekkürler hepinize yarında telefonu güncellicem tekrar teşekkürler![]()

Düzeldi değil mi kardeş? Öteki konuda verdiğim yanlış bilgi için kusura bakma bu arada![]()
kamerası harika 16 gb hafızası olması çok iyi mesela arkadaşımdan oyun alıcam 10gb ise oyun direk telefonuma atıyorum flaş bellek gorevı de görüyo yani memnunum telefonumdan bu telefon açılması sorunu yaşamıştım sadece onuda çözdüm artk sayenizde
Telefondaki dosyaların ve rehberin silinebilir. Ben defalarca attım hard format bundan kaynaklı bir sorun olmadı.Ama dediğim gibi dosyaların rehberi falan silinebilir.
Hard formatı telefon kapalıyken, sırasıyla yeşil tuşa, kırmızı tuşa ve kamera tuşuna basılı tut, hala basılı tutarken Açma-kapama (power) düğmesine bas ve sim kodu girme ekranı gelene kadar basılı tutmaya devam et. Sİm ekranı geldiğinde ellerini çekebilirsin. Bundan sonra Ülke ve saat ayarları falan gelir. Yani telefonun aldığın günki gibi tertemiz olur.