Nokia X6 tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 tarayıcısı
arkadaşlar şuan nete nokia x6 ile bağlanıyorum netteki videoları izleyemiyorum videoları açabilecek bir tarayıcı var mı indirme linki x6 için olsun çünkü bulunduğum yerde pc yok o yüzden setup x6nın açabileceği uzantıda olsun
Şimdiden teşekkürler

celibar

celibar

Üye
bolt la yutube izleniyormuş.başka da proğram yok.

Lacrymosa

Üye
Skyfire var. Youtube için resmi Youtube uygulaması var. Tam ekran şekilde izleniyor. (Tarayıcı üzerinden değil, Youtube programı)

Anußis

Anußis

Üye
v21 yükledinmi flash playeri güncelledikten sonra facedeki videolar sorunsuz izleniyor

houston321

Üye
v21 yükledinmi flash playeri güncelledikten sonra facedeki videolar sorunsuz izleniyor

benim tel V21 işte x6 16 gb black Data kablosuyla flash da güncelledim.yine izleyemiom yine izleyemiyom:S Bide Güncelleme yaptıktan sora Hard Format atın hızlanıo dediler Tel yavaşladı kanser olcak gibiyim formattan sora yavaşlarmı cihaz ya

--------------- Ekleme ---------------

Bide formattan sora telefonun kendi içindeki Facebook Youtube myspace uygulamaları gitti :S Nasıl getirebilirim onları geri ? Internet klasör ünü açınca Web Youtube Facebook Myspace falan wardı birsürü 3 tane kalmıi

Anußis

Anußis

Üye
valla kardeş bende cok güzel bi iyileşme var acayip hızlı diyebilirim hani şu ovinin müzikleri acarken bekliyor ya lisans bilgileri flan yazıyor o bile gelmiyor neredeyse ...

Bu arada benmde gitti Hi5 , youtube falan vardı evet orası doluydu :D ama v21de nokia ile o programların anlaşması yok galiba o yüzden nokia onları koymamış geri gelmez

houston321

Üye
Telefonlar aynı versiyonlar aynı (flash ve cihaz versiyonu) fakat ben izleyemezken sen nasıl izleyebiliosun :S Senin flashlite ın versionu kaç ?

sympathic999

Üye
arkadaşlar x6 da tarayıcıdan youtube videoları izleyebiliyorum ama facebook hayır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt