NOKİA X6 oyun yükleme hak. yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recobey1

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA X6 oyun yükleme hak. yardım
Slm ben nokia x6 telefonumu yeni aldım internetten indirdiğim oyunları bluetooth ile telefona nasıl atıp yükleme ve kurulum yapacağım (Winrar dosyasını açtığımda META_INF,0.pak,a,b,c,d,e,f,g, gibi dosyalar var bunların hangisini telefona atıp kuracağım) bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılarımla......

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bilgisayarında rar dosyasından çıkar öyle telefona gönder direk kurulur veya usb kaplon varsa depolama modunda bilgisayara tak telefona at dosya yöneticisiyle bul ve yükle

recobey1

Üye
    Konu Sahibi
Slm denedim ama yine olmuyor ilk mesajımdaki dosyalar çıkıyor ve hiçbirinden yükleme veya kurulum yapılamıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum onlar oyunun içindeki dosyalar parçalamadan at tele dosya yöneticiyle kur

siyahsat23

siyahsat23

Üye
öncelikle s.a ben nokia x3 kullanıcısıyım ama hayalımdekı telefon x6 peki nokia x6 nın siyah-kırmızı renk secenegı var mı su an ulkemızde ben her ınternet sıtesıne bakıyorum ancak hepsı tamamem siyah renkli bana yardım olabilecek varmı şimdiden teşekkür ederim

tahafurkann

Üye
as ewet x6 telefonunun siyah kırmızı seçeneği var hatta ben o telefonu kullanıyorumm

acrobat99

Üye
Teşekürler.
Dediğin gibi yaptım.
Oyun kuruldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt