Nokia x6 müzik lisansları hakkında uyarı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakuperdgdu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 müzik lisansları hakkında uyarı.
Arkadaşlar x6 cihazıma comes music servisinde 1000 yakın şarkı indirmiştim.Telefona format attım tutarsız davranışlarından dolayı bütün lisanslarda silinmiş.elimdeki şarkılara tekrar lisans almak durumunda kaldım buda yaklaşık 3-4 günümü aldı.format atmadan bu lisansları kurtarmanın yolu yokmu telefonda nereye kaydediliyor yardımcı olacak arkadaşlar teşekkür ederim.

daniel_23

daniel_23

Üye
Arkadaşlar x6 cihazıma comes music servisinde 1000 yakın şarkı indirmiştim.Telefona format attım tutarsız davranışlarından dolayı bütün lisanslarda silinmiş.elimdeki şarkılara tekrar lisans almak durumunda kaldım buda yaklaşık 3-4 günümü aldı.format atmadan bu lisansları kurtarmanın yolu yokmu telefonda nereye kaydediliyor yardımcı olacak arkadaşlar teşekkür ederim.
lisanssız şarkı dinleyemiyormusun neden lisanslar bu kadar önemli
sorunun çözümünü bilmiyorum üzgünüm :(

yakuperdgdu

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah bu lisanslar telefonda nereye kaydediliyorsa bir bulsak format atmadan önce yadeklerdik.

ungood20

ungood20

Üye
o lisanslar görünmez yerdedir kesin.
Hacksiz göremesşn yerini bilsen de =)
Tutarsızlık cok müzikten felan olabilirmi

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
arkadasim indirdigim baya sarki varmis bunlari bilgisayar vb.seye aktarip dinliyebiliomusun.eger yapabiliosan istedigin kadar format at bise olmaz yani

yakuperdgdu

Üye
    Konu Sahibi
Comes müzik indirirken bir telefonuna indirip dinleyebiliyorsun birde pc seçiyorsun onda indirip dinleyebiliyorsun.Ben zaten şarkıların çoğunu pc den indirdim pc den tele aktarırken (ovi müzikçalar ile) lisansınıda tele aktarıyor.bilgisayardan tekrar tek tek aktarmekta sorunu çözebilir ama oda az sorun değil hani telefona attığın parçaları ovi müziktçalarda bulup atmak.bu lisansları gösterecek bir proğram yada yöntem olsaydı harika olurdu.ayrıca x6 da harddisk var neden lisansları tele yüklüyorki.

9600xt

9600xt

Üye
indirdiğiniz parçaların lisansı format atılınca siliniyor ben de bi çözüm bulamadım ovi playerda her albümü tekrar lisanslamak gerekiyor. aynı şey telefon için de geçerli telefona format attığınız zaman da tekrar yenilemek gerekiyor lisansları. ayrıca ovi music 12 ay dolunca lisansı verecek mi vermeyecek mi onu bilmiyorum vermezsea bütün indirmeler boşa gitti. indirmek istediğiniz pc'yı 90günde bir değiştirebiliyorsunuz..

yakuperdgdu

Üye
    Konu Sahibi
ben müşteri hizmetleriyle görüştüm bu parçalar 12 ay sonunda da aynı kullanıcı adıyla giriş yaptığında tekrar lisan verecekmiş ama yeni indiremeyeceğiz tabi

9600xt

9600xt

Üye
ben müşteri hizmetleriyle görüştüm bu parçalar 12 ay sonunda da aynı kullanıcı adıyla giriş yaptığında tekrar lisan verecekmiş ama yeni indiremeyeceğiz tabi

oo bu süper bi haber ben 12 ay sonunda lisansı yenilemzle diye düşünmütüm..

catlack86

Üye
aman yarabbiii

erkiletlioglu

Üye
aynısı benimde başıma geldi hatta bununla ilgili bi konuda açtım telefonu v21den v40a güncelledim..fakat şimdi okadar indirdiğim müziği çalmaya çalıştığımda lisans istiyor tek tek lisans almak vaktimi aldı demişsin nasıl olacağını anlatırsan sevinirim yoksa söylediğin gibi uçup gidecek onca şarkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt