Nokia X6 Menü Kaymıyor ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Menü Kaymıyor ??
Merhabalar. Öncelikle forumu araştırdım fakat benim durumla alakalı bir şey bulamadım. Telefonum önce menü kayıyordu. Adı yanlış bilmiyorsam kintetik kayma. Menüde hangi simgeden tutarsanız tutun aşağı çektiğinizde hepsi bir aşağı yukarı oynuyordu. Ama artık üstüne geldiğiniz şeyi hemen çalıştırıyor. Ben yaptığım hack işleminden şüpheleniyorum ama yinede bilemiyorum sebep nedir? Bu telefonu yeni aldım ve ne nerde hiç bilmiyorum. Ayarları kontrol ettim bulamadım birşey. Ama seçenekler kayıyor. Menü hariç herşey kayıyor yani.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hmm? Değişik bir sorun..
Kullandığın versiyonu yazar mısın?

ecel54

ecel54

Üye
menüde bir yere tıkladığında başka yerede tıklamışşın gibi yukarı veya aşağımı çıkıyor ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Büyük ihtimalle yazılımsal bir hata. v40 sürümünü baştan yükle ve yükledikten hemen sonra format at düzelir :)

myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
12.0.091 yazılım sürümü. Ama bu bir kaç gündür var. Şüphelerim hacklendiği için olduğu yönünde. Sürüklemekten kastım mesela parmağınızı bir ikona basılı tutuyorsunuz. Aşağı ve yukarı çekince (Parmağınızı kaldırmadan) bütün herşey o yöne doğru gidiyor ya. İşte o olay yok oldu. Seçenekler i açınca aynı şeyi orada yapıyorum orada sorun yok ama ana menüde bu olmuyor.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
v12 eski sürüm. V40 yüklemenizi öneririm. Her açıdan daha iyi ve yeni özellikler geldi. Tarayıcı, mesajlarda smileyler, slide unlock...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
12 miîîîîîîî,,,,
ya dostum sen nerelerde kaldın ya? Cfw kurmak istiyorsan v32 yi yükle., yok ben ondan anlamam diyorsan v40 a güncelle derim

myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
12 miîîîîîîî,,,,
ya dostum sen nerelerde kaldın ya? Cfw kurmak istiyorsan v32 yi yükle., yok ben ondan anlamam diyorsan v40 a güncelle derim

bunu neyle yükleyeceğiz peki? ben ovi suite den güncelleme kontrolü yapıyorum fakat yeni güncelleme var demiyor. Forumları araştırdım nasıl yükleneceği hakkında bir bilgi yok?

----------Eklendi @ 20:26:51 ---------- Yazıldı @ 20:14:41 ----------

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-0-002-turkce-27-09-2011-guncelll-520476.html bu konuda da nasıl yükleneceğine dair bir bilgi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt