Nokia x6 kullananlar lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meto_86

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 kullananlar lütfen yardım
Arkadaşlar daha bugün x6 aldım mükemmel bi telefon ancak tuş kilidi tuşu çok gevşek yada bana öyle geliyor yerinde oynuyor hafif anlam veremedim ne olur yardım edin içim rahatlasın

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun ya sinirlerim çok bozuldu

ycl_59

Üye
o normal kardeş

bende nokia X6kullanıcısıyım ama o tuşla işin yok ovi mağaza dan mazelock programını kur harika bir program menü tuşuna iki kere basınca devreye giriyor tuşlar kilitli iken menü tuşuna bir kere bas ve belirtilen kodu gir tuşları aç. tuş kilidi düğmesi ile hiç işin kalmıyor

meto_86

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok sağol ama bu tuş bi kere gıcığıma gitti elim hep oraya gidip oynuo

yalnız kardeş bazı kullananlar da diyor ki gayet sert tuş sorun yok allahım ya kafayı yicem

koruklu

koruklu

Üye
Tuş gevşek olması normal sen elini fazla oraya goturmemeye calıs ben 1 senedir kullanıyorum aldıgımda tus sertti şimdi gevşek ama saglam merak etme rahat ol hiç bişi olmaz ama dedigim gibi elini fazla oraya goturmemeye calıs

meto_86

Üye
    Konu Sahibi
ürün daha dün elime geçti bazı sorduğum kişiler sağlam dedi ve değişim talebinde bulunacağım telefon mükemmel ama keşke sağlam olsaydı

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
tuş kilidi gevşek diye telefon mu değiştirirler arkadaşım biraz akıllı düşünün yav. orda yaylı bi sistem var gevşek olması normal böyle küçük sorunlarla uğraşmayın

SilentOne

SilentOne

Üye
gevşek olması daha iyi

terkkral47

Üye
o normal kardeş

bende nokia X6kullanıcısıyım ama o tuşla işin yok ovi mağaza dan mazelock programını kur harika bir program menü tuşuna iki kere basınca devreye giriyor tuşlar kilitli iken menü tuşuna bir kere bas ve belirtilen kodu gir tuşları aç. tuş kilidi düğmesi ile hiç işin kalmıyor

kardeş program açıkken etkin oluyor kapatınca etkin olmuyor ona bi çözüm varmı :S

OzzBozz97

Üye
Proyu kapamıycaksın :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt