nokia x6 icin oyunlar lazim

Sponsorlu Bağlantılar

maxicgds

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 icin oyunlar lazim
arkadaslar nokia x6 icin oyun ariyorum ve bulamiyorum acaba bu baslik altina x6 oyunlari koyabilir misiniz?

birde burdan adminlere sesleniyorum bu sitede samsung bölümü var iphone var htc var bir de nokia bölümü koyarsaniz süper olur

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
İyi arama yapmasını bilmiyorsun o zaman...

ferwasd

ferwasd

Üye
Ilk başta telefonunun çözünürlügünü ögren sonra ya telefonundan yada bilgisayardan adlı siteye gir üstteki ingiliz bayragını seç oradan açılan ekran ruşçadan ingilizceye çevirilecek oradan new java games free altta telefonunun çözünürlügünü seçip java veya diger baglantılara tıkla oradan jar veya sis dosyalarına tıklayıp oyunları yükle yada bilgisayarına indirip telefonuna aktar yalnız site güvenligi için 10 saniyede bir yükleme olabiliyor site ücretsizdir.hic bir ücret almaz.site sürekli güncellenir

maxicgds

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim :)

maxicgds

Üye
    Konu Sahibi
Ilk başta telefonunun çözünürlügünü ögren sonra ya telefonundan yada bilgisayardan adlı siteye gir üstteki ingiliz bayragını seç oradan açılan ekran ruşçadan ingilizceye çevirilecek oradan new java games free altta telefonunun çözünürlügünü seçip java veya diger baglantılara tıkla oradan jar veya sis dosyalarına tıklayıp oyunları yükle yada bilgisayarına indirip telefonuna aktar yalnız site güvenligi için 10 saniyede bir yükleme olabiliyor site ücretsizdir.hic bir ücret almaz.site sürekli güncellenir

arkadas dedıgını yaptım telefona attim kurarken internet baglantisi istedi:vur:vur

furkan2110011

Üye
arkadaş sende bendensin ya bendede x6 var ama oyun bulamıyorum bulduğum oyunların hepside telefona uyumlu deil

Üst Alt