Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia x6 hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahno
Üye
Konu Sahibi
nokia x6 hakkında
nokia x6 nın suanki piyasası 750 tl ve bu fiyat daha düşermi ne kadar daha surer bide telefonların uretimi durduruluyo bu telefon ne zaman durur
bide bu telefonla internetten video izleniomu yani facebookdan bi videoya tıkladıgımda o anda acıyomu o sayfada
tşkler
Mehmet
Emekli Yönetici
Dostum fiyat aralığı 600 750 tl arası değişiyor üretim durduma şöyle olur herhalde piyasada talep olursa üretim devam eder malesef facebooktan video izlenmiyor ama youtubeden kendi tarayıcısıyla izleniyor
Dostum fiyat aralığı 600 750 tl arası değişiyor üretim durduma şöyle olur herhalde piyasada talep olursa üretim devam eder malesef facebooktan video izlenmiyor ama youtubeden kendi tarayıcısıyla izleniyor
teşk ederim
x6 yı tavsiye edermisin ? yoksa...
Kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir cihaz ben kullanıyorum
silver021
Üye
sana samsung wavei tavsiye ederim. X6 yı alırsın 3 ay kullanırsın sonra sistemde donmalar meydana gelir tipik nokia symbian sorunu ayrıca ben wavei 4 ay önce 900 e aldım şu an 1000 tlden aşağı bulamazsın. ayrıca halen aldığım gibi sıfır duruor. en küçük çizilme göremezsin. geç bu nokia X6 yı.