Nokia x6 hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia x6 hakkında yardım
Merhabalar Bana yurt dışından telefon geldi nokia x6 serisi pasaportla kayıt yaptırdım ama simlock var diyorlar bunu nasıl halledebilirim yardım

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu konuda tek bildiğim şey telefoncuların bu işi yapabildiğidir. Bence bir telefoncuya götür onlar halleder.

skamber

Üye
Arkadaşım soyle olay ben de yurt dısında yasıyorum ve ben de yurt dısından aldım teli ve ben de o sorunu yasadım baska hat takarken çüzüm gayet basit telefoncuya hangi ülkeden geldiyse hangi ülkenin sim şifketine telefon simcock luysa arıyorsun o rayı yada mail at sana kodu versinlere .. bu kadar basit bu tr de türkcell lerdede boyle yurt dısındada boyle. gecenlerde bizim arkadaştan blackberryi için 80milyon istemişler izmir de msela , ben turkcell i aradım direk imei verip kodu aldım ... sen de oyle yap yok telefoncu yok tamirci, hiç gerek yok (mail de atabilrisn, imei yolla isteğini yaz yeterli)

Konu Sahibi
şimdi çoğu yere gittim yapmıyorlar trde yok diye yanıt veriyolar bana telefonun hafif ekrana toz gitmiş onu bile temizliyemiyorlar ayrıca sim taktığım zaman şöyle birşeyle karşılaşıyorum SİM NOT VALİD diye bana bilgi ekranı çıkıo şifre felan sormuyo ?

--------------- Ekleme ---------------

Ne yapmam gerek kredili sistemle kırılcak diyorlar çok pahalıymış o sistemde sim lock nasıl kırcam bana yardım edicek arkadaş yokmu yaa (

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...