nokia x6 gpsp nasıl kırcam oynamak ıcın yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yek123

Üye
    Konu Sahibi

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
gpsp ne yaw :S

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Arkadaş galiba net bağlantısı olmadan gps i nasıl kullanabilirim demek istedi. Benim bilgim yok

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
gps navigasyon diyorsa ayarlar >> telefon >> uygulama ayarları >> konumlama >> konumlama yöntemleri >> burda sadece tümleşik gps açık sonra yine aynı ayarlar >> telefon >> uygulama ayarları >> konumlama yerinden konumlama sunucusu >> konumlama sunucusu kullan bunu kapalı yap sonra gps (navigasyon) ücretsiz kullanırsın nete bağlanmaz ama uydu bulması biraz daha uzun olucaktır bulduktan sonra sorunsuz kullanırsın

--------------- Ekleme ---------------

farklı birşey kastediyorsan ki gpsp ne demek bilmiyorum açıklarsan yardımcı olabilirim.:oke:

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
psp oyunları demişde olabilir açıklamamış ki demek istediğini

gps navigasyon diyorsa ayarlar >> telefon >> uygulama ayarları >> konumlama >> konumlama yöntemleri >> burda sadece tümleşik gps açık sonra yine aynı ayarlar >> telefon >> uygulama ayarları >> konumlama yerinden konumlama sunucusu >> konumlama sunucusu kullan bunu kapalı yap sonra gps (navigasyon) ücretsiz kullanırsın nete bağlanmaz ama uydu bulması biraz daha uzun olucaktır bulduktan sonra sorunsuz kullanırsın

farklı birşey kastediyorsan ki gpsp ne demek bilmiyorum açıklarsan yardımcı olabilirim.:oke:

SENİN DEDİĞİN BENİM İŞİMEDE YARADI NORMALDE İNT VAR TELDE AMA BI GUN KAPATIRSAM GPS İ KULLANAMAM SANIYORDUM İYİ OLDU.:oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
SENİN DEDİĞİN BENİM İŞİMEDE YARADI NORMALDE İNT VAR TELDE AMA BI GUN KAPATIRSAM GPS İ KULLANAMAM SANIYORDUM İYİ OLDU.:oke:

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :evet:

ama arkadaşın asıl sorunu ne anlayamadım biraz açıklarsa yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt