nokia x6 film yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

coolike

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 film yükleme
arkadaslar mrb nokia x6 film yüklemek istiyorum ama hangi formata dönüştüreceğim ve hangi programla yapacagım birde eğer hazır uyumlu filmler varsa nerden indirebiliri:islik

• Beğen
Tepkiler: karakasman ve Silinen Üye 1929612

kol@j

kol@j

Üye
böyle bir konuyu ilk sen de gördüm...

bulduğum bilgiler
  • Video oynatma dosya formatları: MPEG4-SP oynatma 30 kare/saniye VGA,
  • MPEG4-AVC oynatma 30 kare/saniye QVGA,
  • WMV9 oynatma 30 kare/saniye QVGA,
  • MPEG4-SP oynatma 30 kare/saniye nHD
ayrıca x6 için en iyi formatın mp4 olduğu şeklinde yabancı bir ülke forumunda cevap vardı...

ayrıntılar için şu bağlantıyı incele

hayırlı forumlar...

Anußis

Anußis

Üye
Allok video Converter Kesin işini halledecektir.

X6 Açtığı Formatlar ; XVİD (Avi.)/MPEG4/MP4/H264/H263/WMV

Allok video converter ile yaparsan daha sağlıklı ve daha hızlı oluyor işte bu ayarlarda yap

Çözünürlük ;640x480i geçmesin sonra açılmayabiliyor

Bazılarımız direkt atıyor videoları sonra açılmıyor diyince yakınıyorlar sorun çözünürlükte.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaslar mrb nokia x6 film yüklemek istiyorum ama hangi formata dönüştüreceğim ve hangi programla yapacagım birde eğer hazır uyumlu filmler varsa nerden indirebiliri:islik

format factory programını google da ara ındır bılgısayarına kur

programı ac herhangi bir video film artık telefona ne atmak ıstıyorsan secımıne kalmış programın ıcıne at daha sonra seceneklerden nokia 58xx seceneği seç videoyu dönüştür usb kablosuyla tele at HD kalitesinde görüntü ile izle...

cengiz07

Üye
mrh arkadaşlar maxicep sayesinde telefonuma çözüm aramaktayım x6 tel aldım ama wireless ile bağlanıp face videolarını ve diziizle gibi sitelerdeki videoları açmıyor,lütfen bileniniz varsa bu çözümü yardım etmesini rica ediyorum..kolay gelsin saygılar..

izzet-64

izzet-64

Üye
slm arkadaşlar bnde tüm çeviri programlarını kullandım çevirdiklerinin hepsinide telefonum (5800) destekledi fakat videonun sadece 3-5 dakiasını çeviriyor yardımcı olabilirmisiniz???

Anußis

Anußis

Üye
sürüm değilde o yüzdendir :) ancak - gibi paylaşımlar sitede yayınlanmadıgı için baska bir yerden bulabilrisin

pehlivaan

Üye
saaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll

cnrbjk

Üye
format factory programını google da ara ındır bılgısayarına kur

programı ac herhangi bir video film artık telefona ne atmak ıstıyorsan secımıne kalmış programın ıcıne at daha sonra seceneklerden nokia 58xx seceneği seç videoyu dönüştür usb kablosuyla tele at HD kalitesinde görüntü ile izle...[/QUO

paylaşım için saol format factory den çevirdim ve videoları izliyorum ama usb den atınca telde göremiyorum bluetooth la atınca galeriye kaydetiyorum.bluetooth da uzun sürüyo yardımcı olurmusunuz usb den atınca telefonda görmek için hangi klasöre atmam gerekiyor????

--------------- Ekleme ---------------

paylaşım için saol format factory den çevirdim ve videoları izliyorum ama usb den atınca telde göremiyorum bluetooth la atınca galeriye kaydetiyorum.bluetooth da uzun sürüyo yardımcı olurmusunuz usb den atınca telefonda görmek için hangi klasöre atmam gerekiyor????

djibram

djibram

Üye
işletim sistemin windows 7 ise pc modu ile bağla filmin avi dosyası ise direk dönüştürüp teline kopyalar.2.format factory ilede yapabilirsin programı aç tümünü mobil aygıt de 58xx olanı seç dosyayı ekle dönüştür çalışacaktır...Kolay Gelsin...

cnrbjk

Üye
yok kardeş dönüştürüyorum ama nokıa mp4 640*360 seçeneğini seçiyorum usb den atınca telde gözükmüyor fakat bluetooth la atınca galeriye kaydet diyorum öyle de uzun oluyor 58xx seçeneğini seçince usb den atınca olur mu diyosun yani. hem çalışıp hem de okuduğum için fazla vaktim olmuyor o yüzden deneyecek vaktim yok gibi bişey yardımcı olursanız sevinirim....

--------------- Ekleme ---------------

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
dostum bu sitede bazı filmler falan var ordan indirebilirsin

ben arogu indirdim c3510 dan izliyom daha başka birsürü film var
avi 3gp mp4 ve benzeri şekillerde video formatları var:oke:

Üst Alt