Telefon Tavsiyesi Nokia x6 almayı düşünüyorum kullanıcılarından yorum alabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre_1165

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 almayı düşünüyorum kullanıcılarından yorum alabilir miyim?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi nokia x6 kullanıcılarından yorum almak istiyorum. Lütfen başkalarından duyduklarınızla,bilmeden etmeden yorum yapmayın, eğer gerçekten görüp kullandıysanız yorum yapın.Bu telefonun eksilerini ve artılarını öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun.

serhat_002

serhat_002

Üye
--------------- Ekleme ---------------

ben x6 16gb kullanıyorum 5800 sattım x6 aldım.... x6 da kapasitif ekran var buda çok güzel parmak ısısıyla çalışıor yani... 5800 da tırnağınla kalemle veyaz ucu sert bi cisimle dokunman gerekiyordu x6 bu çok farkı... tlf çalışırken hiç kasılmadı diebilirim kesin konuşmak istemiyorum ama benim gördüğüm kadarıyla böyle... 5 MP kameraya sahip hem gündüz hemde gece çekimi süper...video çekim kalitesi çok güzel... tlfnumdan çookk memnunum iyi ki 5800'ı satıp x6 almışım....

umarım yardımcı olabilmişimdir...:oke:

emre_1165

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ha bi de bşy srcm gece çekimi dedin ya flaş var demi telefonda?

serhat_002

serhat_002

Üye
çok güzel bi flash var tlfonda 5800 oranla harika bi flash var diebilirim gece gündüz çekimi gerçekten kaliteli... bi yerlerden kullanma imkanı bulursan kullandıktan sonra mutlaka alırsın bence:oke:

werarce

werarce

Üye
Arkadaşım 5800 ile x6 arasında kamera ve kapasitif ekran dışında hiç fark yok beş para etmez ikiside bende 5800 var abimde x6 kesinlikle almamalısın.
Eğer nokia almak istiyorsan symbian^3 lü bir telefon al derim yoksa çok pişman olursun çünkü işlemcileri çok düşük x6, 5800 ve n97 nin
s^3 lülerin daha iyi en azından şimdilik yeterli ama imkanın varsa 1ghz işlemcili bir telefon al

Starsley

Arkadaşa katılıyorum 5800 ile x6 nın 2 farkı var biri 5 megapixel olması dieri kapasitif olması ama fiyata bak 200 lira fark var flaş aynı flaş arkadaş uçmuş biraz x6 nın 5800 a göre eksiği daha az video formatını destekliyo araştırabilirsin s^3 işletim sistemli daha iyi x6 parasını hak etmiyor bendn söylemesi kards

erdinc8181

Üye
x6 kullanıcısıyım ve telefonumdan her konuda memnunum.tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt