Nokia x6 16 gb almalımıyım kullananlar yardımcı olsun. Yorumlarınız benim için önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 16 gb almalımıyım kullananlar yardımcı olsun. Yorumlarınız benim için önemli
Merhaba arkadaşlar benim buldugum x6 çok uygun fiyata. 5800 ile çok karşılaştırma yapılmışş. X6 yı suan 58800 modelinden bile daha ucuza alacagım. Ama bazı sitelerde çok olumsuz yorumlar yapılırken.. Bazılarındaa olumlu yorumlar yapılmış.. Karşılaştırma istemiyorumm sadece kullannlar bna telefonun kısa bir özetini geçsinn . şimdideden elleriniz dert görmesin.

MezraL123

MezraL123

Üye
Kullanalı baya bi zaman oluyo ama memnun etmişti beni. Müzik açısından baya iyi seviyede. Dokunmatiğide güzel. T9u şuana kadar hiç bi telefonda olmadığı kadar iyiydi benim için. İnterneti biraz yavaş ama genel olarak idare eder. Şarjıda 2-3 gün gidiyo. Ama biraz zayıf bi telefon, düşerse yanları açılıyo, en azından benimkine öyle olmuştu.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Eğer müzik dinlerim,mesajlaşırım,foto çekerim arada da internete girerim dersen güzel seçim olur. Ama oyun için alacaksan hayal kırıklığına uğrarsın. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Benim için müzik ve internet ön planda ve ihtiyaçlarımı karşılıyor.

covar

covar

Üye
Eğer müzik dinlerim,mesajlaşırım,foto çekerim arada da internete girerim dersen güzel seçim olur. Ama oyun için alacaksan hayal kırıklığına uğrarsın. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Benim için müzik ve internet ön planda ve ihtiyaçlarımı karşılıyor.

aynen

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bende 1 Yıl Kadar X6 Kullandım Gayet Memnundum Güzel Bir Cihaz Hiç Sıkıntı Yaratmadı Bana Her Özelliğiyle Güzeldi Yani Varsa Merak Ettiğin Bir Yer Yardımcı Olurum :)

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Bende 1 Yıl Kadar X6 Kullandım Gayet Memnundum Güzel Bir Cihaz Hiç Sıkıntı Yaratmadı Bana Her Özelliğiyle Güzeldi Yani Varsa Merak Ettiğin Bir Yer Yardımcı Olurum :)

msj la bayagı ugrasırım bu yönden nasıl sarj konusunda

HakaN-06

HakaN-06

Üye
2. el alacaksan ve 5800 dan daha ucuza gelecekse hiç düşünme al derim ama sıfır alacam dersen yeni modellere bakmanı öneririm.

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
2. el alacaksan ve 5800 dan daha ucuza gelecekse hiç düşünme al derim ama sıfır alacam dersen yeni modellere bakmanı öneririm.

yok inanın 5800 ın suanki sıfır fiyatına alacağım onun içinn sordumm sonuçta para veriyoruz.. mağdur olacagım bi telefon alacagıma kafamın rahat edeceği bi tel alırımm demii saol yorum içim :)

----------Eklendi @ 14:09:12 ---------- Yazıldı @ 14:08:50 ----------

Müzik Ve Mesaj Konusunda Kafan Rahat Olsun Rahat Edersin O Konularda

eyvallah teşekkür ederim.

katates

katates

Üye
Sakın bulaşma

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sıfır alacağım demişsin o zaman başka cihazlara yönlenmeni tavsiye ederim.

MrExpert

MrExpert

Üye
müzik ve fotoğraf için güzel mağdur olmassın....

Waveman

Waveman

Üye
Eskidi artık daha yeni modellere yönelebilirsin

ErkanZenger

Üye
yeni modellere yönelebilirsin

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldım iyikide almışım symbian 3 cfw. yükledim suan telefonumun sistemi symbian anna. harika oldu..

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
almadan önce suna baksaydında karar verseydin aynı fiyata 603 2 katı güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt