NOKİA X6-00 16 GB için Xpress Music yaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adığe

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA X6-00 16 GB için Xpress Music yaması
Arkadaşlar merak ediyorum NOKİA X6-00 16 GB için Xpress Music yaması varmı yada sesi 5800 Xpress Music gibi yüksek verecek bi program. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
arkadaşım x6 zaten her bakımdan 5800 ın üstünde bir telefon ne gerek var ki

• Beğen
Tepkiler: myth_237
Türe

Türe

Üye
X6 zaten yeterince yüksek bir hoparlör çıkışına sahip :oke: böyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum

adığe

Üye
    Konu Sahibi
ya doğru söylüyorsunuz. sesi gayet kaliteli fakat daha yüksek olsa çok daha iyi olurdu.

myth_237

myth_237

Üye
Ya arkadaşlar valla yorumlarınızı görünce gülmemek elde değil. Ya X6 zaten bangır bangır bağırıyor. Daha da bağırtıpta düğün mü yapacaksın Allah aşkına :) bence hiç kurcalama bende de var aynı telefondan gayet memnunum. Ve ayrıca belirteyim bende yüksek ses delisiyimdir. ;)

gecekurduuuu

gecekurduuuu

Üye
konuyla alakalı değil belki ama belki bileniz vardır x6 nın son versiyonunu V40. yükledikten sonra olduğunu düşünüyorum kulaklıkla müzik dinlerken ses az çıkıyor öncekine göre ama kulaklıksız normal geliyor bu sorunu yaşayan yokmu benden başka :((

myth_237

myth_237

Üye
Valla ben forumda c6 mod gibi bir versiyon yükledim. Baktım telefona v32 yazıyor. ana ekranda bir yığın kısa yol filan. Ses gümbür gümbür. Bence sende v32 yükle.

adığe

Üye
    Konu Sahibi
bn en son güncellemeyi yaptım x6 da fakat öyle bi sorun çıkmadı. benim düşüncem sorun kulaklıkta olabilir ama sen bide ekolayzeır ayarı yap sorun duzelecektir. bide orjinal kulaklık kullan ben kullanıyorum 20 tl gibi bi fiyatı var. ama on numara seside var ....:oke: tam bir disko :yuru :)

gecekurduuuu

gecekurduuuu

Üye
adığe galiba sorun kulaklıkta orjinal kutsundaki beyaz kulaklığı bayağı bir kullandım ses de güzeldi sonra tek tarafı bozulmuştu aynısından bitane daha almıştım güzeldi fakat geçenlerde ne olduysa oldu bilmiyorum sesde yüzde 50 düşüş var yağmurda almadı ne olduysa artık 3.yü alıcaz anlaşılan ben 15-20 gibi bi fiyata almıştım orjinal olduğuda meçhul..

eren3546

eren3546

Üye
şu an da en iyi mp3 programı bu
powermp3 1.16 2kat daha yüksek ses

eren3546

eren3546

Üye
telefona bu programı kur
powermp3 1.16 2kat daha yüksek ses

adığe

Üye
    Konu Sahibi
evet bu power mp3 çok iyi yaa ses daha yüksek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt