nokia x3 vs nokia 6303i

Sponsorlu Bağlantılar

kadir_bay

kadir_bay

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3 vs nokia 6303i
arkadaşlar hangisni önerirsiniz
x3 ün flash ı var mı?6303 kadar iyi mi flash?
zaten x3 müzik bakımından iyi
şarj süresi önemli
6303i çift led flash diyor daha iyi mi acaba?

bedirhan1000

Üye
x3 ün flaşı yok bence x3 al bende alacağım zaten şarj olarak x3 iyi

cetin03

Üye
ben 3 aydır x3 kullanıyorum o kadar oynamadıga ragmen sarj 1 gün gidiyor ama karizma bakımınıda cok güzel 350 tl ye aldım deyince kimse inanmıyor... nokia 6303 bi yakın arkadasımda var 16.7 milyon renk çözünürlügü olmasına ragmen ekranı x3 kadar net degil hem telefonun tipi cok cirkin oyuncak gibi hic tavsiye etmem bence 6303 ün en iyi özelligi flası.....

tavsiyem %100 x3.....

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ben 3 aydır x3 kullanıyorum o kadar oynamadıga ragmen sarj 1 gün gidiyor ama karizma bakımınıda cok güzel 350 tl ye aldım deyince kimse inanmıyor... nokia 6303 bi yakın arkadasımda var 16.7 milyon renk çözünürlügü olmasına ragmen ekranı x3 kadar net degil hem telefonun tipi cok cirkin oyuncak gibi hic tavsiye etmem bence 6303 ün en iyi özelligi flası.....

tavsiyem %100 x3.....
dostum sen 6303 yerine başka bir cihaza bakmışsın anlaşılan. x3 ün menüsü ve ekran rengi tam bir fiyasko.şarjı 1 gün gidiyormuş 6303 tam 1 hafta gidiyor.flaş yok x3 de 6303 de var daha saymaya gerek yok sanırım.

cetin03

Üye
dostum sen 6303 yerine başka bir cihaza bakmışsın anlaşılan. x3 ün menüsü ve ekran rengi tam bir fiyasko.şarjı 1 gün gidiyormuş 6303 tam 1 hafta gidiyor.flaş yok x3 de 6303 de var daha saymaya gerek yok sanırım.

kardesim flas olsa ne yazarki uzak mesafeden yine bi ise yaramiyor flas yakın mesafe cekmen lazım flasın ise yaraması icin ekran cözünürlügüne gelince 16 milyon renk cözünürlügü olan bi telefonu eline al bide 6303 ü eline al o zaman göreceksin o farkı x3 ün ekran cözünürlügü ise 256 k renk bide x3 ü eline al bak ses yönünden ise 6303 ün sesi az cıkıyor ve net kaliteli ses cıkmıyor ama x3 de kaliteli ses + cok ses cıkıyor.... benim görüsüm 6303 nokianın cıkardıgı en berbat telefonlarından bir tanesi si

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kardesim flas olsa ne yazarki uzak mesafeden yine bi ise yaramiyor flas yakın mesafe cekmen lazım flasın ise yaraması icin ekran cözünürlügüne gelince 16 milyon renk cözünürlügü olan bi telefonu eline al bide 6303 ü eline al o zaman göreceksin o farkı x3 ün ekran cözünürlügü ise 256 k renk bide x3 ü eline al bak ses yönünden ise 6303 ün sesi az cıkıyor ve net kaliteli ses cıkmıyor ama x3 de kaliteli ses + cok ses cıkıyor.... benim görüsüm 6303 nokianın cıkardıgı en berbat telefonlarından bir tanesi si
telefonu bilmesek yutturcan haa.hangi telefondan görüntüsü kötüymüş getirde bakalım.

anemik

anemik

Üye
estetik war telefonda.6303 kullanışlı hem.x3 gibi diel.flaş we sarj bakımından 6303 nerdeyse 2-3 katı o telefonun :D

akin_tr

akin_tr

Üye
Çetin03 seni şiddetle kınıyorum bilerek yalan söylüyorsun 260 kağıda böle tel nerde bulacan sölesene 1 hafta şarjı gidiyor daha ne olsun.BERBAT TELEFONUN 3.2 MP KAMERASIMI OLUR????
ŞARJI 1 HAFTA MI GİDER??
ÇİFT LEDLİ FLAŞ OLUR MU?
EKRANI 16.7 MİLYON RENKMİ OLUR?
FİYATINA GÖRE BERBAT DEĞİL FİYAT PERFORMANS AÇISINDAN İYİ
daha hala berbat diyorsan sana sölücek sözüm yok...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
6303 al kardeşim verdigin paranın hakkını vericektir

akin_tr

akin_tr

Üye
çetin03 seni şiddetle kınıyorum bilerek yalan konuşuyon 260 kağıta nerde böle telefon bulucan
BERBAT TELEFONUN.
3.2MP KAMERASIMI OLUR??
ÇİFT LEDLİ FLAŞIMI OLUR???
ŞARJI 1 HAFTA GİDER Mİ?*?
BU KADAR ÇOK SATARMI???
EKRANI 16.7 MİLYONMU OLUR????????????????????
daha hala berbat diyorsan sna sözüm yok?

Onur198789

Onur198789

Üye
Bende 2 ay önce 6303 aldım herşeyi güzel ama ekran cözünürlugunun 16.7 mîlyon olması imkansız çünkü benim 3600 slide dı ve o telefonu eşime verdim aynı fotografı yan yana bakınca renkler daha cansız soluk görünüyor 6303 de 3600 da ise renkler canlı görünüyor merak edenler baksın ben baktım öyle gòrdüm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Bende 2 ay önce 6303 aldım herşeyi güzel ama ekran cözünürlugunun 16.7 mîlyon olması imkansız çünkü benim 3600 slide dı ve o telefonu eşime verdim aynı fotografı yan yana bakınca renkler daha cansız soluk görünüyor 6303 de 3600 da ise renkler canlı görünüyor merak edenler baksın ben baktım öyle gòrdüm
arkadaşım söylediklerinin bazılarına katılıyorum.ancak şöyle birşey belirtmek istiyorum 2009 da piyasaya sürülen yani ilk çıkan 6303 classiclerin ekranları daha parlak yeni cihazlara göre.kuzenim 3 ay önce ben ise ilk çıktığında aldım cihazı gerçekten ekranları farklı...

fakonunz

Üye
lan olum 6303 ün sesi net çıkmıyomu sanıyon bende var ses süper bu telefon x3 e bin basar abisi

nfsnihat

nfsnihat

Üye
6303 nokia x3 e göre daha sağlam görünüyor. X3 ilerde kızak sorunu çıkarabilir. X3 ün tuş takımı biraz dandik. Üzerindeki metalimsi görüntü soyuluyor. X3 ün kamerası gündüz çekimlerinde iyi ancak gece çekimleri denen bişey zaten yok :) 6303'ünde otofokusu bence güzel bir artı ancak flaşı çift led olmasına rağmen dandik. Menü geçişleri iki telefondada benzer. X3 daha hızlı bir işlemci kullanmasına rağmen uzun süreli kullanımlarda ağırlaşıyor kapatıp açmak gerekiyor. Ses çıkışlarına gelince, kulaklığa gelen ses olarak iki telefon da güzel kaliteli bir ses veriyor. Ancak dışa verilen seste X3 ile 6303 kıyaslanamaz. Tüm bunların yanında X3 ün 6303 e göre daha ekranı daha canlı ve parlak. Ancak bakış mesafesi çok dar. Tam ekran video seyrederken renkler ölüyor, her açıdan rahat görünmüyor. Ayrıca X3 üretim olarak sorunlu bir telefon. Kendi kendine yazılımı uçabiliyor. Mesaj tonları kısık çalıyor, alarm sesi duyulmuyor. Düzeltmek için güncelleme yaptığınızda telefon aşırı ağırlaşıyor, ama sorunlar çözülüyor...Son olarak günlük kullanımda iki telefonda pilini 24 saatten az bir zamanda tüketiyor(8-9 saat müzik,12-13 saat mesajlaşma,10 dakika konuşma). X3 ün 22 saat kesintisiz müzik sloganı, en kısık seste hatsız modda kullanımda geçerlidir aldanmayın. İki telefonuda Dubai'den satın aldım. X3 110 dolar 6303 105 dolar. İkiside belli kategorilerde güzel olabilir, ancak ikiside S40 işletim sistemine sahip. Tamamen kişiselleştirilemiyor ve en fazla 2 sene içinde Nokia yeni firmware yayınlamayı bırakacak, desteğini kesecektir. Boşuna kavga ediyorsunuz, aldığınız telefonun kalitesi, özellikleri fiyatıyla orantılıdır. İki telefonda dandiktir, iki telefonda ucuzdur, ama fiyatına göre gayet makul ve kullanışlı telefonlardır.

Saygılar...

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Bende 1 aydan fazladır x3 kullanıyorum bence muhteşem bi telefon öneriyorum orjinal şarjını kullandığında vede düzenli şarja verdiğinde bi sorun çıkmıyor 2-3 gün dayanıyor şarjı. ;)

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
6303:oke:

JayJayyy

Üye
6303

Takipçi Satın Al

Üst Alt