Nokia X3 Kayar Kapak Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3 Kayar Kapak Sorunu
:ağlarım:İyi Günler;
Nokia X3 Cep Telefonunda kayar kapağı kapattığımızda tuşlar otomatik olarak kilitlenmiyor.Tuşlar kilitlensin mi diye soru soruyor.Telefonu 3 gündür kurcalıyorum ama bulamadım gözümden mi kaçtı acaba bu ayar var mı varsa nerede bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Eğer yoksa bir program yardımı ile bunu yapmak mümkün mü..
Şimdiden Tşkler Ederim.

celibar

celibar

Üye
ayarı olması lazım.biraz daha gurcala...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
:ağlarım:İyi Günler;
Nokia X3 Cep Telefonunda kayar kapağı kapattığımızda tuşlar otomatik olarak kilitlenmiyor.Tuşlar kilitlensin mi diye soru soruyor.Telefonu 3 gündür kurcalıyorum ama bulamadım gözümden mi kaçtı acaba bu ayar var mı varsa nerede bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Eğer yoksa bir program yardımı ile bunu yapmak mümkün mü..
Şimdiden Tşkler Ederim.

merhaba kardeş ayarı varmı bilmiyom ama programla yapılyor smart seting veya başka tuş kilit programlarıyla yapabilirsin

Anußis

Anußis

Üye
ayarı yok S40larda o yok .. Bende kullandım aradım ama yok 3220 miydi bi model daha var yeni cıkan 3.2 mp kameralı oda kızaklı s40 ondada yok... hani n95 gibi değil

gkhn_24

Üye
    Konu Sahibi
bayagı inceledim ama bulamadım bir kaç arkadaşa daha sordum onlarda olmadığını söylediler.Dediğini programı da buldum siteden ancak X3 için uyumlu olanıunı bulamadım elinde olan arkadaşlar var ise paylaşımlarını bekli,yorum.Tşkler ederim.

khemall

Üye
otomatik tuş kilidini aktifleştir süreyi 5 saniye yap sorun çözülür :)

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Evet s40 larda o ayar yok

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeş smart seting prgoramı jar uzantılı bulmaya çalıştım anca bunu buldum bir dene istersen

themurat54

themurat54

Üye
ya zaten kapağı kapatıyorsun okey tuşuna bastığında kitleniyor onu neden dert ediyorsun ki anlamadım :D kapağı kapa bas hemen tuşa. ya da arkadaşın dediği gibi saniyeyi ayarla olay bu kadar

can_boyka

Üye
öyle direk tuş kilitlenmiyor.otomatik tuş kilitini aktifleştir ayarını 05 saniye yapabilirsin anca ondan sonra kızağı kapat 5 saniye sonra kilitlenir

Üst Alt