Nokia X3-02 Touch and Type(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tycon45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3-02 Touch and Type(yardım)
Arkadaşlar nokia x3-02 aldım.Şuana kadar hayla memnunum ama sorucağım sorular olacak.Cevaplarsınız sevinirim.

1-Bu telefon Symbian 40 yüklü buna sis dosyası niye yüklenmiyor?( *#0000# yaptığımda S60 V5 yazıyor )
2-SIS dosyasını yüklemek için programlar vb. şeyler aradım bulamadım var mı?
3-Facebookta video oynatmıyor ama youtube'de oynatıyor Nokia'nın kendi tarayıcısından mı kaynaklanıyor yoksa (facebook için) Opera mı kullanmalıyım.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Nokia'nın sitesinde S40 olduğu yazıyor.

Starsley

Telefon s40 ve sis dosyalarını açması lazım facebook ta video izleyememenin nedeni tarayıcı dan dolayı ve opera falan da açmaz

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Telefon s40 ve sis dosyalarını açması lazım facebook ta video izleyememenin nedeni tarayıcı dan dolayı ve opera falan da açmaz

S60 ta sis ve jar yani java ve swf flash saat tema arka plan.S40 ta sadece jar ve swf calisir.flash player destegi yok.boltbrowser ile youtube izleyebilirsin.duydugum degil tecrubemdir c3 kullandim baya zaman

a----a

Üye
Değerli arkadaşım tecrübelerine dayanaraktan sorma ihtiyacını acill gerek duydum. X3-02 beğendiğim bir cihaz yalnız bana bu cihazın Killer Mobile üreticisinin Total Recall Cep Ses Kayıt Proğramını detekleyip desteklemediği? Kullanan arkadaşlardan da ricamdır, Özellikle bu ses kayıt proğramı kuruloyormu kurulmuyormu net cevaplarını yazarlarsa çok memnun olurum.. İlgilerinizi beklerim..

a----a

Üye
Değerli Arkadaşım ibo_star nokia x3-02 telefon modeline Killer Mobile Total Recall v 3.0 S60v3 Symbian cep ses kayıt proğramı kurulabiliyormu? İlgilerini bekliyorum..

Starsley

Yükleyemessin çünkü s60v3 uygulamasi o seninki s40 java kabul eder.

a----a

Üye
Teşekkürler Rebel_Altair cevap için. Çünkü Turkcell Timlerde görevli olan Nokıa Distribitörlerine de sordum bu cihaza .sis uzantılı proğram yüklenebilirmi? diye Onlarda Symbian olduğu için S40 S60 farketmez yüklenebilir dediler. bu yüzden tekrara teşekkür ederim.

slckcrnbrl

Üye
arkadaşlar 2 gundur arastırıyorum ama ne sıs nede video hiç birşey açmıyo bu tel.bolt tan da denıyorum ama acmıyo..taktımmı takıyorum bende en sonunda telı degıstırıcem..önerileriniz varsa dınlerım..X3-02 V 05.65 RM-639 (C)NOKIA VERİANT:255.01 TELEFON BUDUR..ARKADASLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...