Telefon Tavsiyesi nokia x3-02 telefonu hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3-02 telefonu hakkında?
Arkadaşlar x3 02 telefonunu almayı düşünüyorum...şarj ve symbian konularında iyimi....tavsiye edermisiniz?

ecel54

ecel54

Üye
x3-02 s40 işletim sistemine sahiptir, yani oyun uygulama bekleme smartphone değildir. ekranı dokunmatik ve fiziksel tuşları var. ne için kullanıcağını söylersen tavsiye konusunda yardımcı olabilirim

- - - Eklendi - - -

bence x3-02 alma artık eskidi onlar. onun yerie aynı fiyatta bir asha bakabilrisin

nokia_belle

nokia_belle

Üye
x3-02 s40 işletim sistemine sahiptir, yani oyun uygulama bekleme smartphone değildir. ekranı dokunmatik ve fiziksel tuşları var. ne için kullanıcağını söylersen tavsiye konusunda yardımcı olabilirim

- - - Eklendi - - -

bence x3-02 alma artık eskidi onlar. onun yerie aynı fiyatta bir asha bakabilrisin
Aynen yeni ashalar daha kuvvetli hemde daha uygun hiç değilse 1ghz:)

ecel54

ecel54

Üye
Aynen yeni ashalar daha kuvvetli hemde daha uygun hiç değilse 1ghz:)

benim 5800'dan hızlı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bu x3-02 ye çok benziyor , özellikleri bakımından x3-02 den daha iyi ve 10tl daha ucuz :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye

benim 5800'dan hızlı :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bu x3-02 ye çok benziyor , özellikleri bakımından x3-02 den daha iyi ve 10tl daha ucuz :D
İşte bende onu diyorum hem daha hızlı hem daha ucuz,aynı şekilde bir c3-00 onun yeni asha modeli bile hem daha hızlı hemde daha uygun neden öyle oldu bende anlamadım:D

ecel54

ecel54

Üye
İşte bende onu diyorum hem daha hızlı hem daha ucuz,aynı şekilde bir c3-00 onun yeni asha modeli bile hem daha hızlı hemde daha uygun neden öyle oldu bende anlamadım:D

bi ara 5800 bile c6-01 den pahalıydı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt