Telefon Tavsiyesi nokia x2 mi nokia x3 mü alınır ??

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
5 mp kamera var diye alıyrsan x2 yi hiç alma boşver odaklanma yok bi kere adamlar 5 mp kamera koymuşlar bi odaklanamyı koymamışlar bi tane resim çekiyor bir saat resim işleniyor diye silmiyr telefonu :D x3 ü bilmiyorum ama

crazywolf88

Üye
arkadaşlarım ben x2-x3 arasında x2 yi almanızı tercih ederim.hem çok kibar ince kağıt gibi telefon.hem xpress müzik yüksek ses mp3 sevenler için ideal.arkasında 4 hoparlör var.mükemmel ses veriyor.kamera kalitesini zaten biliyorsunuz.x3'ün sesi çok az ve kamera kaliteside düşük.şunuda bilmenizi isterimki kızaklı telefonlar kısa zaman içerisinde ekranfilmi sorunu veriyor( ekran gittimi film değişene kadar gelmiyor ).değişmeside en az 50 tl.ve en az 3 ayda birde tekrar ediyor.x2-x3 arasında x3'ü tavsiye eden arkadaşlar çok yanlış yapıyorlar sana bilgin olsun.

OndeatD

OndeatD

Üye
bence sen boşa burda debelenip duruyosun eğer kafanda bi telefon varsa onu al boşa arama :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
x2 bnce

canumut38

Üye
x2...............

--------------- Ekleme ---------------

zaten nokia nın x2 yi cıkarma sebebi x3 deki kızakdan gelen problemlerdi.

OnLyCiX

Üye
X3 aLda tELefon göR :D

karpolan

Üye
ben de x2 var ve bence mükemmel x3 sadece kızaklı üstelik kamerası daha düşük üstelik ses olarak x2 de çok güzel bir performmans var ve kızak da problem yaşıya bilirsin

general_90

general_90

Üye
bende x2 aldım.zellikle de sesi çok güzel. kızağı bozulacak derdi yok ince ve hafif. medya tuşları ve ses tuşları çok hassas ve yumuşak. xxxx2

x300-00

Üye
ben x3 kullanıyorum bence çok kullanışlı.. kayar kapak sorunu yaşayacagını sanmıyorum nokianın slide telefonlarında kızak sorunu pek yasanmıyo.. ama tercih senin.. kamerası x2 gibi 5 mp değil ama 3 mp ye göre tartışımaz bi kamera netliği var..

'Davut

'Davut

Üye
X2 deki çirkinliğe bak :D X3 Tipi Güzel Bende almayı düşündüm ama o paraya ona mı verilir dedim...:D 5mp Güzel ama Telefon da da biraz Tip olacak;) X3 Tercihin olsun...

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
x3 süper

s5253wawe

Üye
arkadaşlar x2 Türkiye'de satışı warmı ben baktım satışı yok internette bilgilendirirseniz sewinirim
akakçe sitesinde var arkadasım

--------------- Ekleme ---------------

nokia c3 al derim fazla fark yok fiyat olarak

emreyuksel

Üye
nokia öle dandik yapmaz hemen nereye ekran filmi sıkıntısı çıkartıyosunuz adamların alacağı varsada x3 ü caydırıyorsunuz x3 iyidir kendim kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım

emreyuksek57

Üye
abi 300 küsür x3 e vereceğinize daha yüksek teknolojileri olan bir telefon alın.hani şekli yeter gibisinden mesajlar varya,hiç aldanmayın şekli için almayın.

hoss

hoss

Üye
nokia öle dandik yapmaz hemen nereye ekran filmi sıkıntısı çıkartıyosunuz adamların alacağı varsada x3 ü caydırıyorsunuz x3 iyidir kendim kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
sen yaşamadın diye bu sorunu kimsenin yaşamayacagı anlamına gelmez , x3 ün ekran film sıkıntısı var ve bu konudan şikayetçi olan bir sürü insan var form sitelerin de

sert vuruş

Üye
ben x2 derim hem kamera bakımından hemde bazı özelikleri x3 den üstün yani x3 ün tipi güzel diye onu almak doğru değil:evet:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
X3 de otofocus yok bildiğim kadarıyla. Bir de bana çok klasik geliyor. 6300 dan kamera ve internet dışında farkını hissedemedim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
x3 02 mi x3 mü

muhammetgumus

muhammetgumus

Üye
ben x3 almayı düşünüyorum neden derseniz flash lazım değil ses ve görünüş lazım o yüzden x3 derim

musa29

Üye
1-2 hafta önce demiştim nokia c5-03 pasaport girişi sorunu var diye. pasaport girişini yaptırdık şifre kırdırmayla türkçe menü kaldı tek şifre kırdırmaya gittim nokia c serisinin yurtdışından gelen cihazlarının şifre kırılmıyormuş ama siz pasaport girişi yaptırdıktan sonra kırılır demiştiniz .Şimdi ne yapabilirim ?

Üst Alt