Öneri Nokia X2 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2 alınır mı?
Maksimum 700TL lik bir telefon almayı düşünüyorum nokia x2 hosuma gitmiş durumda arayüzünü fln beğendim telefonda fazla oyun oynamam 2k serisi okadar.Facebook twitter whatsapp çok aktif kullanırım müzik dinlerim kamerayla fazla işim yok sizce bu telefon beni götürür mü.Götürmez derseniz tavsiyeleriniz neler

NEXUS

NEXUS

Üye
eğer sadece belirtiklerini yapıcaksan rahatlıkla götürür ;)

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
eğer sadece belirtiklerini yapıcaksan rahatlıkla götürür ;)

Hocam bende onu diyorum evde zaten ipad var oyun için gerekirse ondan oynarım.nokia x2de moto e donanımı var internetten gaming videolarına da baktım istediğim oyunların hepsini açıyor.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
mürteza16

mürteza16

Üye
Tavsiye ederim. Beğenirsen al. Sana uygun bir telefon.

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Güzel telefon alınabilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz sagolun teknomarketlere geldiğinde moto g ile yanyana incelerim.ama tasarım arayüz sebebiyle direk buna karar vericem sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
0MG90

0MG90

Üye
Moto G al daha iyi. X2 S200 Moto G S400.

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
720p daha iyi. Moto G güncellemede alıyor.

Hocam Moto G ekranı çözünürlük dolayısıyla tabiki daha iyi gözükür ancak oyun performansı açısından çözünürlüğünde düşük olma sebebiyle x2 nin moto g den çok farklı olacağını düşünmüyorum.güncelleme konusunda haklisinz zaten ben telefonu alana kadar moto g ye android L gelip gelmeyeceği belli olur ona göre karar veririz artik :)

0MG90

0MG90

Üye
Hocam Moto G ekranı çözünürlük dolayısıyla tabiki daha iyi gözükür ancak oyun performansı açısından çözünürlüğünde düşük olma sebebiyle x2 nin moto g den çok farklı olacağını düşünmüyorum.güncelleme konusunda haklisinz zaten ben telefonu alana kadar moto g ye android L gelip gelmeyeceği belli olur ona göre karar veririz artik :)
720p Snap400-Adreno 305 daha iyi performans verir inan. Snap200'le pek fazla bir şey oynayamazsın.Nokia X3'ü (tabi çıkarsa) S400 ile çıkarırlarsa almaya değer cihaz olur.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve SeniGördüm
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
720p Snap400-Adreno 305 daha iyi performans verir inan. Snap200'le pek fazla bir şey oynayamazsın.Nokia X3'ü (tabi çıkarsa) S400 ile çıkarırlarsa almaya değer cihaz olur.

Burda haklisiniz ama yukarda da belirttim telefonda amacım oyun değil :) Ve nokia x3 ün bi süre çıkacağını sanmıyorum çıksa bile dediğiniz gibi s400 ile çıkar ozmana kadar da bu işlemci eskimiş olur

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
0MG90

0MG90

Üye
Burda haklisiniz ama yukarda da belirttim telefonda amacım oyun değil :) Ve nokia x3 ün bi süre çıkacağını sanmıyorum çıksa bile dediğiniz gibi s400 ile çıkar ozmana kadar da bu işlemci eskimiş olur
Karar senin:) Ama incelemeden alma bence.

Emre

Üye
Nokia X2 ne ara satışa çıktı fiyat beli değil $99 olan cihaz en fazla öyle böyle türkiyede 600 tl olabilir bakalım çok merak ediyorum
x3 diye bir şey yok xlnin devamı gelecek xl2 phablet gibi

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2 ne ara satışa çıktı fiyat beli değil $99 olan cihaz en fazla öyle böyle türkiyede 600 tl olabilir bakalım çok merak ediyorum

x3 diye bir şey yok xlnin devamı gelecek xl2 phablet gibi

Konu hakkında bilginiz var gibi gözüküyor xl2 hakkında bi bilginiz varmı

Emre

Üye
Konu hakkında bilginiz var gibi gözüküyor xl2 hakkında bi bilginiz varmı
x2 x'in devamı olarak çıktı xl'ninde devamı olacak gibi gözüküyor xl2 gibi 31 aralık 2015 kadar vakti var o yüzden x2 erken çıktı 2014 sonunda xl gibi aosp tabanlı büyük ekranlı android gelebilir ayrıca üst neden çıkarmadı microsoft sahibi lumiasından üst cihaz istemiyor.

• Beğen
@Safak

@Safak

Üye
moto g al bende alcam ama lumia cihazları tam senlik 630 520 525 vs

Üst Alt