Nokia X2-01 Hard Format!

Sponsorlu Bağlantılar

ismail02020202

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2-01 Hard Format!
Selamın Aleyküm Beyler.

Nokia x2-01 kullanıyorum. Telefonu nokia suiteyle ne zaman bağlasam güncelleme bulundu diye uyarı veriyordu dün gece güncellemeyi telefonuma yükledim. Telefonu yeniden başlattım. 1 saat kullanıp bıraktım. Şuan telefonu açtığımda mesaj kutusunda onlarca boş açılmayan ve silinmeyen bir sürü mesaj var ayrıca telefon 15-20 dakikada bir kendiliğinden kapanıyor. Telefoncuya götürdüm anlattım durumu soft format at düzelir dedi soft sormat kodunu buldum denedim bir işe yaramadı mesajları silemiyorum yine kapanıp duruyor. Birkaç sitede dolaşırken hard format olayını duydum yorumları okudum %99 olumlu sonuçlar veriyor vs. Telefonuma uygun hard format atılmasına baktım *+3+Yeşil+Kırmızı tuşlarına basılı tutunca formatlanıcağını söylediler. Denedim 1 dakika boyunca ellerimi çekmeden hiçbirşey olmadı. Telefon ayarlarından bütün ayarları fabrika ayarlarına döndürdüm yine sonuç yok. *#7370# Koduyla format atmayı denedim yine sonuç yok. Usb kablosu üzerinden veya başka bir yolla nasıl telefonu eski haline çevirebilirim?

Saygılarımla.

k2ral

Üye
x2 s40 tır fabrika ayarlarına dön yaparak format atacaksın o yaptığın format şekli symbian içindir..

ismail02020202

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

redsea21

Üye
kardeş konuyu yeni gördüm ve bulabıldığım tek şey bu

Genel Kodlar

• *#06# IMEI numarasını gösterir.
  • *#0000# Yazılım sürümünü gösterir.
  • *#92702689# Ömür sayacı
  • *#2820# Telefonun bluetooth adresi
  • *#62209526# Telefonun MAC adresi.

• # (Kare) tuşuna 3 saniye basılı tutarsanız telefon Sessiz Mod’a geçer.Tekrar 3 saniye basılı tutulursa Genel Tercihi seçilir.
  • 0 (Sıfır) tuşuna 3 saniye basılı tutarsanız internet tarayıcısı açılır.
  • Ortadaki menü tuşuna (beyaz tuş) basılı tutarsanız o anda açık olan uygulamaları gösteren bir görev yöneticisi açılır.
Nokia Reset Kodları

• *#7780# Telefona Soft Reset (Format) atar.
  • *#7370# Telefona Hard Reset (Format) atar.

Ve Ayıreyetten nokia'nın sitesinde güncelleştirme böyle o sırada internet falan kesilmemiş ise tekrardan yükleme yapmayı dene fayda war çünkü
Nokia X2-00 için en son yazılım sürümü 08.25'tir

PC’nizi kullanarak güncelleme

Bilgisayar kullanıyorsanız, Nokia Suite bilgisayarınızın internet bağlantısını kullanarak telefonunuzun geçerli yazılım sürümünü kontrol edebilir ve kullanılabilir olduklarında yeni sürümleri indirebilir.

Nokia Suite rehberinizi ve fotoğraflarınızı yedeklemeniz, takviminizi senkronize etmeniz ve Haritalar gibi diğer uygulamaları güncellemeniz için de size yardımcı olur.

Nokia Suite'i kullanarak telefonunuzun yazılımını bilgisayarınızda güncellemek için:

Bilgisayarınızda Nokia Suite’i açın ve telefonunuzu bağlayın
Nokia Suite'te, Araçlar > Yazılım güncellemeleri öğelerini seçin.
Kullanılabilir güncellemeler listesinden yüklemek istediğiniz öğeyi seçin.

Nokia Suite'i ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz. Windows 7, Windows Vista ve Windows XP'de çalışır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt