• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia X10 : Symbian^3 İşletim Sistemi ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X10 : Symbian^3 İşletim Sistemi ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Qualcoom’un en üst seviyedeki yöneticisine göre, Nokia X serisine X10 isimli yeni bir modelini ekleyecek. Qulacoom’un Snapdragon işlemcisini kullanacak olan Nokia X10, aynı zamanda Symbian^3 işletim sistemine sahip olacak. Henüz resmi olarak duyurulmayan ancak, büyük ihtimal ile kısa bir süreç içerisinde tanıtılacak olan Nokia X10’un ön plana çıkan teknik detaylarıysa şöyle;

• Slâyt QWERTY klavye,
• 600 MHz ARM Cortex A8 CPU,
• 3.2 inç kapasitif dokunmatik AMOLED,
• 5 Megapiksel Kamera ( LED Flaş destekli ),
• HSDPA, Wi-Fi, A-GPS,
• 32 ve 16 Gigabayt dahili hafıza,
• 256 Megabayt RAM,

En geç 2010 yılının ikinci çeyreğinde tanıtılıp satışa sunulması beklenilen cihazın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.

rapman

rapman

Üye
symbian 3 işletim sistemini kullanacak olması güzel.

djzeki9

djzeki9

Üye
süper

serhat00

serhat00

Üye
256 mb ram derken onu anlamadim ustunde bide rammi olacak

ameto16

Üye
n 97 sonra tutulmaz gbi hala 5 mp kamera hem dokunmatik hem klavye birde çok geç kaldı samsung ve sony 12 mp yapıyo nokia 5 - 8 mp der kaldı

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Süper :oke:

--------------- Ekleme ---------------

:oke:

rapman

rapman

Üye
hala çıkmadı..

batuone

Üye
hala çıkmadı :ehe

Trackmania

Trackmania

Üye
Bundan sonra o çıkar :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt