Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkar tabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder
Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkar tabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder
Konu sadece Android işletim sistemini ilgilendirmiyor arkadaşlar. Genel bir konu olduğu için o yüzden buraya taşıdım. Yazılım ile ilgili bir haber değil sonuçta.
ben şimdi android kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sonuçta android kullanan Bi cihaz ve en iyi yorumları onlar yaparlar onların görüşleri çok önemli bence android genel bölümüne yakışır sonuçta ben merak ediyorum nokıaxl mi yoksa discovery mi yorum istiyorum
ben şimdi android kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sonuçta android kullanan Bi cihaz ve en iyi yorumları onlar yaparlar onların görüşleri çok önemli bence android genel bölümüne yakışır sonuçta ben merak ediyorum nokıaxl mi yoksa discovery mi yorum istiyorum
Cep genel daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Bölüm ayrımı yapmıyoruz zaten Android kullanan sadece orada aktif diye bir durum söz konusu değil. Sorunu sorarsan burada da cevabını alırsın diye düşünüyorum.
Bana kalırsa bu cihazlara gerek yok. Herkes Nokia'dan Android beklediği için böyle bir şey yapmak zorunda kaldılar. Devamının geleceğini sanmıyorum ama belli olmaz tabi.