HakanSeven12
Üye
o kadar da değil ya, klavyesi sürçmüştürKapatilist?
bende anlamadım?Türkçe incelemeNe düşmanlığı?
Nokia XL a bir cm atsak o ekranda ofBu konu varken yeni konu açmaya gerek yok o zaman buradan haberi paylaşayım
Nokia, Android işletim sistemine sahip yeni akıllı telefonlarını duyurdu.
X, X+ ve XL olmak üzere 3 farklı Android işletim sistemine sahip akıllı telefon duyuruldu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia X modelinde 4 inç büyüklüğünde 800x480 piksel çözünürlünde ekran kullanılmış. 1GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisinden gücünü alan telefonda 512MB sistem belleği mevcut.
4GB dahili hafıza bulunan telefonda microSD kart desteği de sunulmuş. 1500mAh batarya kapasitesi bulunan telefonun ağırlığı 128gr. 3MP kamera bulunurken tek ve çift hat olmak üzere 2 seçenek bulunuyor.
Nokia X+ modeline baktığımızda farklı olarak 768MB sistem belleğini görüyoruz.
Nokia XL modeli ise daha büyük bir ekran ile karşımıza çıkıyor. 5 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480) çözünürlüğünde ekran, 5MP kamera, 2MP ön kamera, 768MB RAM, 4GB dahi hafıza ve microSD kart desteği ve 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisi bulunuyor.
Nokia X 89 Euro, Nokia X+ 99 Euro ve Nokia XL 109 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde böyle dinleyelimbende anlamadım?Türkçe inceleme
videoyu verdim ama siteden değil youtube üzerinden verdim o şekilde banlama olmaz, zaten adam pek telaffuz etmiyor tarafınınokia xl'nin türkçe inceleme videosu çıkmış bulunuyor kaynak vermim de belki banlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?