tapatalk
Üye
Arayuz berbat, donanim berbat boyle bi cihazin arkasindan aglamaya ne gerek var ?Bu daha Nokia'nın ilk androidli cihazı. Tabi ki de düşük özellikli olacak. Nokia düşmanı mısın sen? Hiçbir cihazını beğenmeyip kötülüyorsun sürekli.
Arayuz berbat, donanim berbat boyle bi cihazin arkasindan aglamaya ne gerek var ?
Yav arkadaş beğenmediyseniz çekersiniz bi cm olur biter ne sıkıntı ettinizdonanımı sevmezseniz beklemeniz lazım
gsm arena da listelemişse tamamdır bu iş, nokia x geliyor2014 te gelecek ve ihtimal cihaz listesi en sağlam kaynaklardan biri gsmarena.com da nokia x te var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu cihaza cm çıkmaz. İcinde store bile olmayacak deniliyo. Degilki kodlari acacak nokia hic sanmiyorumYav arkadaş beğenmediyseniz çekersiniz bi cm olur biter ne sıkıntı ettinizdonanımı sevmezseniz beklemeniz lazım
bence özel arayüz dışında seçenek olarak stok android arayüzü de olabilir, mesela avea turkcell kendi cihazlarında kendi arayüzlerini kullanır standart olarak ama ek olarak ayarlarda stok android arayüzü de var seçebiliyorsun, Nokia x te de öyle birşey bekliyorum şahsen.sıkıntı olarak tuş kombinasyonu görünüyor sadece, stok android te üç standart tuş var ama nokia x te tek tuş var o yüzden stok arayüzü olmayabilir olursa da sanal tuşlar olmalı ama o zaman da ekran oranı kare şekline yaklaşacak o da istenen bir durum olmaz bide sanal tuşlarla fiziksel tuşun bir arada olması da kötü bir görüntü olacak, netice olarak stok anroid arayüzünün olmaması ihtimali de varBu cihaza cm çıkmaz. İcinde store bile olmayacak deniliyo. Degilki kodlari acacak nokia hic sanmiyorum
galaxy ace ta işlemci donanım tip olarak daha berbat ötesi birşey ama piyasa milyonlarca var bir sürü insanın elinde görüyorum ozellikle ortaokul lise öğrencilerindeİşlemcileride Arayüzüde Berbat Tutmaz Kısaca.
çünkü fiyatı ucuz ben şağsen galaxy ace serisi kullanmam. bir tane oyun oynanmıyor. yani fiyatı 400-500 arası olursa millet normandy'yi alır ama oyun oynamak isteyen bu telefonu almaz.galaxy ace ta işlemci donanım tip olarak daha berbat ötesi birşey ama piyasa milyonlarca var bir sürü insanın elinde görüyorum ozellikle ortaokul lise öğrencilerinde
galaxy ace 2011 ocak çıkışlı cihaz abi şaka mı yapıyonuz siz ?Millet o berbat galaxy ace ı alacağına Nokia alır daha iyi, fiyatı da ucuz olacak zaten.
Cıkışı onemli degil fiyat?galaxy ace 2011 ocak çıkışlı cihaz abi şaka mı yapıyonuz siz ?
Hala satın alınıyor etrafımda görüyorum. Konuşma şeklinize de dikkat edin istediğim görüşü yazarım buraya.galaxy ace 2011 ocak çıkışlı cihaz abi şaka mı yapıyonuz siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?