Nokia x-plore programıyla neler yapabiliriz=>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x-plore programıyla neler yapabiliriz=>
Nokia da kullanılan x-plore programında yapmak istedikleriniz?
Birçok dosya yöneticisinden daha verimli çalışan ve daha çok işlev yapan x-plore,
cihazınızda yapmak isteyip yapamadığınız bir çok işlem'de size olanak sağlıyor...
Son sürümlerinde video açma özelliği kaldırılmış olsa da, halen dosya bileşenlerini değiştirmekte vb rar ve şifreli dosyaları açmakta bizlere olanak sağlıyor...
Ve hala çoğumuzun bilmediği özellikleri barındırıyor...
Yapmak istediğiniz, bu olurmu dediğiniz sorularınız varsa Buyrun...

• Beğen
Tepkiler: Nawi ve .Murat.

cyber

cyber

Üye
bunu biliyoduk zaten

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Neyse arkadaşa yüklenmeyelim.İyi niyetli gibi.Niyeti forumu berbat etmek değil belli.

doctorrr

doctorrr

Üye
adam yardımcı olmaya çalışıyor hala telefonumu nasıl belleye güncellerim diyenler var forumda :nono:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler destek olacağınıza köstek olmayı mı tercih ediyorsunuz...
:aman2: amacım forma katkıda bulunmak :hmmm
tavsiyeniz için :tşk:

- - - Eklendi - - -

aynen:oke:
x-plore hakkında soru sordular diye açtım bu konuyu :ah

aleranol

aleranol

Üye
o konuda cevaplayacaktın kardeşim. Ben de en son konumu 2-3 gün en iyi tarayıcı felan diye tartışanlar için açtım iyi de diyen vardı kötü de. Ama tartışmayk şüpheleri bitirmiştim. Xplore farklı ama tek program ve tek kişi sormuş güzel kardeşim.

kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
o konuda cevaplayacaktın kardeşim. Ben de en son konumu 2-3 gün en iyi tarayıcı felan diye tartışanlar için açtım iyi de diyen vardı kötü de. Ama tartışmayk şüpheleri bitirmiştim. Xplore farklı ama tek program ve tek kişi sormuş güzel kardeşim.[/QUOTE
:tşk:
tavsiyeniz için ...
Güzel kardeşim

- - - Eklendi - - -

adam yardımcı olmaya çalışıyor hala telefonumu nasıl belleye güncellerim diyenler var forumda :nono:

- - - Eklendi - - -

Neyse arkadaşa yüklenmeyelim.İyi niyetli gibi.Niyeti forumu berbat etmek değil belli.

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
.Murat.

.Murat.

Üye
ben bu programı hack için kullandım başkada kullanmadım ne halta yarar bilmem
sorabileceğim sorda yok program hakkında ama soran olurda cevaplarsan bende faydalanmış olurum

konu gereksizse şikayet edersiniz yok o konu vardı bu konu locked falanda filan
adam açmış rahatsız oldunsa yazmazsın şikayet edersin gereksiz konu diye olur biter ne geriyonuz ortalığı yok yere
ve nokta.....kimseye cevap hakkı vermiyorum bu mesajımla boşa tartışmak için dalmasın kimse konuya

kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
ben bu programı hack için kullandım başkada kullanmadım ne halta yarar bilmem
sorabileceğim sorda yok program hakkında ama soran olurda cevaplarsan bende faydalanmış olurum

konu gereksizse şikayet edersiniz yok o konu vardı bu konu locked falanda filan
adam açmış rahatsız oldunsa yazmazsın şikayet edersin gereksiz konu diye olur biter ne geriyonuz ortalığı yok yere
ve nokta.....kimseye cevap hakkı vermiyorum bu mesajımla boşa tartışmak için dalmasın kimse konuya

ben de onu anlatıyorum...
Teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

ne işe yaradığı zaten forumda indirme yerlerinde mevcut

- - - Eklendi - - -

örnek mesela http://www.maxicep.com/symbian-3-do...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-632198.html

forum görevlisi'ne teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt