Arkadaşlar bugün güncellemeyi yaptım iyileştirmeler olmuş guzeldeolmul ama daha iyisi ve beklentileri karşılayabilirdi dosya yöneticisi gibi sıkıntılar dalen depo hafıza içini göremiyoruz ama hinede ihi
Arkadaşlar bugün güncellemeyi yaptım iyileştirmeler olmuş guzeldeolmul ama daha iyisi ve beklentileri karşılayabilirdi dosya yöneticisi gibi sıkıntılar dalen depo hafıza içini göremiyoruz ama hinede ihi
Bide bilgisayara bağlayım deneyeyim.navidende Bi bakiim
- - - Eklendi - - -
bu son bahsedilen hangi güncelleme yahu.
benim bir aydır kullandığım zaten 1232.5957.1308.01
buradaki son heyecan nedir ben bişi anlamadım
- - - Eklendi - - -
kazayla yazılımı nsu'dan indirecem diye unutmuşum pcde takılı bi geldim ki telefon flashlanıyor.eyvah dedim isyanı bastım kim yükleyecek geri bukadar uygulamayı ayarı.şuan geri yükleme yapıyor bakalım ne b.k değişmiş yazarım buraya.betadan farkı yoksa basarım isyanı.
bu arada telefon data paketi varsa flashdan sonra microsoft hesabını açınca sana geri yükleme noktası soruyor oda bilginize.bir aydırda bunun isyanını feryatlamıştım ama kimseden cevap alamamıştım.
benim gibi muzdarip kardeşlerim vardı,söyleyeyyim.yeterli miktarda data paketin olmak zorunda yedeklemeyi geri yüklemek için.
ama masaüstü ve rehber saçmasapan dağılmış durumda.tek tek ayarlamak zorunda bıraktı maalesef.
ama sakın hesabı açtıkdan sonra uygulama yüklemeye başladığı zaman data paketiniz sınırlıysa onla devam etmeyin.ortamınızda wifi varsa o arada önce wifinizi tanımlayın.telefon wifi ye geçtikden sonra mobil verinizi kapatın.oradan geri yüklemeye devam edecektir
- - - Eklendi - - -
zamanlada değişiklikleri yazarım.heriki yazılımı kullanan olarakdan